LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

50. FIL Eiropas čempionāts norisināsies Oberhofā

Gaidāmajā nedēļas nogalē, 9. un 10. februārī, Oberhofā, Vācijā piecdesmito reizi tiks sadalīti Eiropas čempionu tituli kamaniņu sportā. Šis reizē būs arī astotais un šīs sezonas pirmspēdējais Viessmann Pasaules kausa posms.


Sacensības piektdien sāksies ar Nāciju kausu, kur kvalifikācijas barjera pamatsacensībām jāpārvar Artūram Dārzniekam un Rikam Kristenam Rozītim. Starta vietu 50. FIL Eiropas čempionātā un Viessmann Pasaules kausa astotajā posmā jau ir nodrošinājuši Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods un Inārs Kivlenieks.


Viessmann Pasaules kausa kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem visaugstāk no Latvijas sportistiem ierindojas brāļi Šici, kuri divvietīgo ekipāžu konkurencē šobrīd ieņem ceturto vietu. Starp dāmām augstajā astotajā vietā atrodas Elīza Cauce, bet vīru konkurencē 20. pozīcijā Inārs Kivlenieks. Viessmann Pasaules kausa komandu stafetes sadarbībā ar BMW kopvērtējumā latvieši ierindojas trešajā vietā.


9. februārī uz starta stāsies divvietīgās ekipāžas un vīrieši, bet 10. februārī sacensības dāmām, kā arī komandu stafete. Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā ir iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut. Sestdien tiešraide no plkst. 10:35, bet svētdien no 10:00.

2019.02.07. 5217
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK