LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Bērziņš uzvar Junioru Pasaules kausa piektajā posmā Vinterbergā

Piektdien Vinterbergā, Vācijā aizvadīta Junioru Pasaules kausa posma pirmā sacensību diena, kad uz starta stājās visi jaunieši “A” un junioru divvietīgās ekipāžas. Jau otrā uzvara šosezon jauniešu “A” konkurencē Gintam Bērziņam.


G. Bērziņš jauniešu “A” konkurencē rādīja pārliecinošu sniegumu, abos braucienos esot ātrākais starp visiem 40 sportistiem. Sportists atzīst, ka šobrīd ir labā fiziskajā formā, ko apliecina arī labākie starta laiki abos braucienos. Otrās vietas ieguvējs vācietis Paskāls Kunze divu braucienu summā finišēja 0.207 sekundes aiz G. Bērziņa. Bronza krievam Pāvelam Repilovam (+0.222). Pēc šī posma G. Bērziņš ir pārņēmis vadību arī Junioru Pasaules kausa kopvērtējumā jauniešiem “A”.


"Esmu ļoti priecīgs par šodienas sniegumu. Vinterbergas trase ir viena no manām mīļākajām trasēm. Šeit jūtos par sevi ļoti pārliecināts. Fiziski jūtos perfekti, līdz ar to arī startā varu parādīt labu sniegumu," atzīst pats sportists.


Augstajā astotajā vietā, 0.704 sekundes aiz G. Bērziņa, divu braucienu summā finišēja Eduards Ševics-Mikeļševics, kuram attiecīgi septītais un devītais laiks braucienos.


Starp jaunietēm “A” labākais rezultāts Frančeskai Bonai, kura finišēja 15. vietā četrdesmit piecu dalībnieču konkurencē. Justīnei Maskalei 18. vieta, Zanei Kaļumai 25. vieta, bet Marta Zukule otrajā braucienā nefinišēja.


Sestdien rīta pusē uz starta stāsies junioru meitenes un puiši, bet sacensības noslēgs komandu stafete.

2019.02.08. 6795
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK