LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Jauns Eberspacher Pasaules kausa posmu ģenerālsponsors

Starptautiskā kamaniņu sporta federācija (FIL) ir noslēgusi sadarbību ar Austrijas uzņēmumu HARGASSNER, kas olimpiskajā sezonā pārņems galvenā sponsora lomu Eberspacher pasules kausa izcīņas sērijā.


Tādējādi papildus titulsponsoram Eberspacher, HARGASSNER un BMW gaidāmajā Pasaules kausa izcīņas sezonā, parādīs sevi kā galvenos FIL sponsorus.



FIL prezidents Einars Fogelis ir ļoti gandarīts par sadarbību:"Ziemas sporta veidu atbalstam uzņēmumā HARGASSNER ir senas tradīcijas. HARGASSNER daudzus gadus ir aktīvi atbalstījis gan Austrijas tramplīnlēkšanas komandu, gan FIS Pasaules kalnu slēpošanas kausu. Mēs esam ļoti gandarīti, ka biomasas speciālists kopā ar mums paplašina savu stratēģisko starptautisko sponsorēšanu arī kamaniņu sportā. "


Pēdējos gados ģimenes uzņēmums HARGASSNER ir kļuvis par globālu spēlētāju starptautiskajā biomasas apkures nozarē, ar vairāk nekā 130 000 apmierinātu klientu. Ar vairāk nekā 650 darbiniekiem HARGASSNER, ražošanas jauda ir gandrīz 20 000 sildītāju. Uzņēmums pārdod granulu, šķeldas un baļķu malkas sildītājus vairāk nekā 43 valstīs visā pasaulē. Tuvums dabai, absolūta precizitāte pareizās līnijas izvēlē un sporta veida dinamika ir elementi, kas ne tikai savieno kamaniņu sportu un uzņēmumu HARGASSNER, bet arī virza to uz priekšu. HARGASSNER biomasas sildītāji ir videi draudzīgi, CO 2 - neitrāli un nodrošina, īpaši ziemā, patīkamu klimatu jūsu mājas vidē. 


"Stratēģiskā sporta sponsorēšana ir svarīgs mūsu mārketinga kompleksa elements, un tā ne tikai stiprina mūsu zīmola atpazīstamību mājās un ārzemēs, bet arī atbalsta mūsu izplatītājus un partnerus tirgū, palielinot sasniedzamību," saka īpašnieks un rīkotājdirektors Antons Hārgasners jr.


Uzņēmumā HARGASSNER ziemas sporta veidu sponsorēšanai jau ir senas tradīcijas un tagad tās tiek paplašinātas, iekļaujot arī starptautisko kamaniņu sporta ģimeni. Jaunas, profesionālas un pazīstamas sadarbības sākums, kas vēl vairāk pastiprinās HARGASSNER ziemas sporta tradīcijas.


 


Informācijas avots: Starptautiskā kamaniņu sporta federācija (FIL)

2021.09.16. 2457
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK