LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

A. Šics uzsāks darbu Starptautiskajā kamaniņu sporta federācijā (FIL) kā FIL mākslīgās ledus trases tehniskais direktors

Ceturtdien, 14. aprīlī Starptautiskā kamaniņu sporta federācija (FIL) paziņoja, ka Andris Šics 2022./2023. gada kamaniņu sporta sezonā strādās par FIL mākslīgās ledus trases tehnisko direktoru. Šo personāla lēmumu pieņēma FIL prezidijs kopā ar tehnoloģiju viceprezidentu starptautiska konkursa rezultātā.


Andris Šics ir pedalījies piecās Ziemas olimpiskajās spēlēs kopā ar brāli Juri Šicu, kur divvietīgo ekpāžu konkurencē izcīnīja trīs medaļas, vienu no tām - komandu stafetē.
2022. gada Pekinas Ziemas olimpiskajās spēlēs sportisti izcīnīja piekto vietu. Savukārt 2021./2022. gada olimpiskajā sezonā trīs Pasaules kausa sacensībās kāpa uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena.


Andris Šics: “Tehniskā direktora amats ir liels izaicinājums man pašam un esmu ļoti pagodināts, ka Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija, izvērtējot kandidātus uz šo amatu, ir uzticējusi man iespēju pierādīt sevi šajā pozīcijā. Tehniskie noteikumi un sporta kamanu būvēšana vienmēr ir bijis mans aicinājums, un ceru, ka iepriekš gūtā pieredze man palīdzēs pildīt pienākumus godam.”

2022.04.14. 3944
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK