LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Bona kvalificējas pamatsacensībām Leikplesidā, ASV

Ceturtdien, 7. decembrī, Leikplesidas ledus trasē, ASV, ar kvalifikācijas sacensībām jeb Nāciju kausu iesākās Eberspächer Pasaules kausa pirmais posms, kurā kā vienīgā no latvietēm startēja Frančeska Bona.

Pārējie sportisti – Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode, Sigita Bērziņa, Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna – ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer pasaules kausa posmos.

Nāciju kausā tiek veikts tikai viens brauciens, kurā 18 labāko rezultātu ieguvēji kvalificējas pamatsacensībām. Šoreiz kvalifikācijas sacensībās sieviešu konkurencē piedalījās vien 17 sportistes, kas nozīmē to, ka visas, sasniedzot finiša taisni, iegūst iespēju startēt Eberspächer Pasaules kausa pirmajā posmā.

Frančeska Bona startēja ar sesto kārtas numuru un startā uzrādīja ceturto labāko rezultātu, bet finišā sportistei 13. labākais laiks [+0.943].

Uzvara amerikānietei Ešlijai Farkharsonei (Ashley Farquharson) [44.242], otrajā vietā kanādiete Trinitija Ellisa (Trinity Ellis) [+0.094]. Savukārt bronzas godalga pieredzējušajai Sammerei Bričerei (Summer Britcher), kura komandas biedrei piekāpās par 0.235 sekundēm.

Piektdien, 8. decembrī, uz starta dosies un par godalgām cīnīsies sieviešu un vīriešu divvietīgās ekipāžas, kā arī vīrieši.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

Piektdiena, 8. decembris

16.00  1. brauciens VĪRIEŠU un SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

17.45  2. brauciens VĪRIEŠU un SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

19.40  1. brauciens VĪRIEŠI

21.10  2. brauciens VĪRIEŠI    

 

Sestdiena, 9. decembris

16.30  1. brauciens SIEVIETES

17.50  2. brauciens SIEVIETES

19.15  BMW Sprinta kauss VĪRIEŠI

20.00  BMW Sprinta kauss VĪRIEŠU un SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

21.05  BMW Sprinta kauss SIEVIETES

 

 

 

 

 

2023.12.07. 1121
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK