LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Šiciem ceturtā vieta PK posmā Kēnigzē

Brāļu Andra un Jura Šicu ekipāža sestdien Vācijas pilsētā Kēnigzē izcīnījusi augsto ceturto vietu Pasaules kausa piektajā posmā kamaniņu sportā. Otrai Latvijas ekipāžai -Oskaram Gudramovičam ar Pēteri Kalniņu – 13.vieta. Šicu ceturtā vieta ir atkārtots šīs sezonas labākais rezultāts, ko viņi sasniedza decembra vidū Siguldā.


2012./2013.gada sezonā PK posms Kēnigzē notiek otro reizi – pirms mēneša šeit notika Čezānas trasē atceltās sacīkstes. Toreiz Šiciem 18.vieta, savukārt Gudramovičs ar Kalniņu nefinišēja.


Sestdien pirmajā braucienā Šici uzrādīja septīto labāko laiku, savukārt Gudramovičs/Kalniņš ieņēma 13.vietu. Otrajā braucienā Šicu ekipāža uzrādīja trešo labāko laiku, kas summā ļāva pakāpties uz ceturto vietu. Gudramovičam/Kalniņam otrajā piegājienā 15.labākais laiks, kas gan ļāva summā noturēt 13.vietu.


Par sacensību uzvarētājiem kļuva Vendla/Arlta ekipāža no Vācijas, otrajā vietā viņu komandas biedri Egerts/Benekens, bet trešajā vietā Penzs/Fišlers no Austrijas. Vendls/Arlts Kēnigzē svin piekto uzvaru pēc kārtas PK sacensībās.


Sacensības sestdien Kēnigzē turpināsies ar braucieniem dāmām, kuros Latviju pārstāvēs Maija un Elīza Tīruma. Svētdien startēs kungi (Mārtiņš Rubenis un Inārs Kivlenieks), kā arī paredzēta komandu stafete.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.01.05. 8640
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK