LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kristaps Maurins finishes 6th in the Nations Cup and qualifies for the Viessmann World Cup

Šonakt, ASV Lake Placid trasē risinājās Viessmann Pasaule kausa izcīņas 2.posma pamatsacensību atlases kārta - Nāciju kauss. No Latvijas tajā startēja tikai viens atlēts – Kristaps Mauriņš.


Divdesmit divu vīru konkurencē, kuri cīnījās par dalību pamatsacensībās, Kristaps izcīnīja augsto sesto vietu. Mūsu atlēts finišēja 52.136 sekundēs un sacensību uzvarētājam von Schleinitz Julian no Vācijas piekāpās par 0.362 sekundēm.


Pārējie Latvijas sportisti, kuru devušies uz ASV un Kanādā paredzētajiem Viessmann Pasaules kausa posmiem, pamatsacensībām kvalificējušies automātiski – pēc FIL reitinga tabulas. Līdz ar to, šodien un rīt paredzētajās Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensībās piedalīsies astoņi Latvijas atlēti.


Pirmās šodien uz starta dosies 20 divvietīgās ekipāžas. Latvija startēs ar divām – Andris Šics/Juris Šics un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš. Pēc divvietīgo ekipāžu starta trasē dosies 32 vīri, starp kuriem arī Artūrs Dārznieks, Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš.


Savukārt rīt – 05.12.2015., par vietu uz goda pjedestāla cīnīsies 24 dāmas starp kurām būs arī Latvijas labākā braucēja Elīza Cauce. Sacensību noslēguma notiks komandu stafete. Tajā piedalīsies arī Latvijas komanda.


 


Latvijā šīs sacensības tiešraidē iespējams vērot Lattellecom tv sporta kanālā Best4sport. Šodien un rīt tās komentēs ilgadējais izlases treneris Pēteris Cīmanis.

2015.12.04. 6901
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK