LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

''Bija laba sajūta iebraucot finišā,'' atklāj Artūrs Dārznieks

Neraugoties uz piedzīvoto diskvalifikāciju Viessmann PK 2.posma pamatsacensībās Artūrs Dārznieks, līdzīgi, kā visa komanda ir optimistiski noskaņots un labprāt mums pastāstīja par vispārējo gaisotni trasē.


 - Artūr, saki, lūdzu, kāda ir sajūta, esot pasaules otrā galā, trases malā redzēt Latvijas karogus. Vai izdodas kādreiz aprunāties ar Amerikas latviešiem, kas ieradušies atbalstīt tautiešus? 


 - Runājot par atmosfēru trasē, jāsaka, ka te viss ir patiešām forši. Ideāli ir ne tikai laika apstākļi, bet arī trase. Ļoti ātra. Skatītāji bļaustās. Visi ir sportiskā azarta pārņemti. Redzēt Latvijas karogus ir ļoti, ļoti patīkami. Patiesi. Eiropā tā jau ir kā ikdiena, bet šeit Amerikā, tam visam ir cita garša. Es biju patīkami pārsteigts, kad finišā redzēju plīvojam Latvijas karogam. Bija laba sajūta iebraucot finišā. Runājot par sportisko pusi. Pirmo reizi esot šajā trasē, jo īpaši tad, kad viņa ir perfekti sagatavota, viegli nebija. Pieļāvu kļūdas jau augšā un tad mocījos vidus daļā.  Visu nedēļu mocījos ar ''ritmiem''- 12.,13. virāžu. Gribas pateikt paldies visiem faniem un lai jums jaukas brīvdienas.

2015.12.06. 7162
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK