LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

K.Mauriņam 20.vieta, Ināram Kivleniekam 26.vieta Viessmann PK 2.posmā

ASV, Lake Placid trasē, turpinās Viessmann Pasaule kausa izcīņas 2.posms kamaniņu sportā.


Šodien sacensību pirmajā daļā spēkiem mērojās divvietīgās ekipāžas pēc kurām savu cīņu uzsāka 32 vīri, starp kuriem arī latvieši Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks.


I.Kivlenieks un A. Dārznieks pamatsacensībām bija kvalificējušies automātiski, bet K.Mauriņš vietu dalībai pamatsacensībās izcīnīja Nāciju kausā, kurā izcīnīja 6.vietu.


Pēc pirmā brauciena mūsu puiši ierindojās otrajā un trešajā desmitniekā. K.Mauriņš – 18.pozīcija, I.Kivleniekam 29.pozīcija, bet Artūrs Dārznieks tika diskvalificēts, jo bija pārsniedzis atļauto svaru. Par sacensību līderi, kā jau tas bija prognozējams, izvirzījās Vācijas atlēts Loch Felix, kurš braucienā attīstīja 123.01 km lielu ātrumu un finišēja pēc 51.272 sekundēm.


Otrais brauciens ienesa būtiskas izmaiņas. Sacensību līderis rupji kļūdījās trases lejas daļā, tādejādi pazaudējot visas cerības kļūt par sacensību uzvarētāju un kopvērtējumā palika vien sestajā vietā. Uzvaras laurus plūca mājinieki, kuri ieņēma goda jedestāla divus augstākos pakāpienus. Mazdzer Chris 1.vieta, West Tucker 2.vieta, bet trešajā vietā ierindojās Kindl Wolfgang no Austrijas. Latvijas atlētiem šoreiz 20. – Mauriņam un 26.vieta - Kivleniekam.

2015.12.04. 6594
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK