LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš finishes 7th at the Sprint Cup

Šonakt ASV Park City trasē ar sprinta kausu noslēdzās Viessmann Pasaules kausa izcīņas 3.posms kamaniņu sportā.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē Latviju pārstāvēja tikai viens duets Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuri izcīnīja septīto vietu. Savu braucienu mūsu ekipāža veica 32,688 sekundēs, no uzvarētājiem Itālijas sportistiem Kristiana Oberštolca/Patrika Grūbera atpaliekot 0,167 sekundes.


Savukārt sprinta sacensībās kungiem 13.vietu izcīnīja Inārs Kivlenieks, kurš distanci veica 28,664 sekundēs, no uzvarētāja austrieša Volfganga Kindla atpaliekot 0,631 sekundi. Otro vietu ieņēma itālis Dominiks Fišnallers, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena stājās Fēlikss Lohs.


Dāmu konkurencē sprinta sacensībās 13.pozīciju ieņēma  Elīza Cauce, kura finišēja pēc 32,874 sekundēm. No sacensību uzvarētājas mājinieces Sameras Bričeras atpaliekot 0,397 sekundes.


Kā zināms, sprinta sacensībās tiek veikts viens brauciens, turklāt laika atskaite sākas nevis no starta vietas, bet gan aptuveni 100 metrus pēc tā, kad kamaniņu braucēji jau ir ieskrējušies.


Sacensību pirmajā daļā tika sadalītas medaļas vīriem. Šajā cīņa 11.pozīciju ieņēma Kivlenieks, bet par uzvarētāju tika kronēts mājinieks Kriss Mezdzers, kurš divu braucienu summā uzrādīja rezultātu 1 minūte un 30,960 sekundes. Otro vietu izcīnīja Kindls, bet trešais bija Lohs.Kivlenieks no uzvarētāja atpalika 0,997 sekundes.


Otrs ātrākais latviešu braucējs bija Riks Kristens Rozītis, kurš izcīnīja 17.pozīciju, 24.vietā palika Kristaps Mauriņš kamēr Artūrs Dārznieks saņēma diskvalifikāciju.


 

2015.12.13. 7764
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK