LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai un Ullai Zirnei 4.vieta JPK

Austrijas ledus trasē Īglsā sestdien Latvijas komanda izcīnījusi ceturto vietu junioru pasaules kausa posmā kamaniņu sportā. Lielisks panākums arī Ullai Zirnei, kura bija ceturtā ātrākā starp juniorēm.


Komandu stafetē Latviju pārstāvēja Ulla Zirne, Artūrs Dārznieks un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs. Par uzvarētājiem kļuva Itālijas komanda, kurai piekāpās vācieši un krievi.


Pirms komandu stafetes, sestdien individuālās sacensības aizvadīja juniori un juniores. Zirnei augstā ceturtā vieta, savukārt Saiva Dambīte ierindojās 25.vietā. Artūrs Dārzieks ieņēma 13., Riks Kristens Rozītis 15., savukārt Rihards Lozbers 21.vietu.


Piektdien Īglsā PK sacensības aizvadīja jaunieši un jaunietes, kā arī junioru un jauniešu divnieku ekipāžas. Jauniešu ieskaitē Kendija Aparjode ieņēma 5.vietu (braucienos 6. un 4.labākais laiks), savukārt Alise Mitkus, braucienos ieņemot devīto un sesto vietu, summā ierindojās 7.vietā. Jaunietēm uzvarēja Jūlija Taubica no Vācijas, kurai Aparjode zaudēja 0,607, bet Mitkus – 0,866 sekundes.


Kristens Aparjods bija ātrākais no latviešiem jauniešu konkurencē – viņam braucienos 14. un 11.labākais laiks, kas summā deva 12.vietu. Kārlis Matuzels ieņēma 16.vietu (braucienos 15. un 16.labākais laiks), savukārt Ralfam Bērziņam PK 28.vieta (34.un 27.reultāts braucienos). Aparjods uzvarētājam Niko Gleiršeram no Austrijas zaudēja 0,826, Matuzels 1,099, bet Bērziņš 2.352 sekundes.


PK sacensības Īglsā aizvadījuši arī jaunieši un juniori divnieku ekipāžu konkurencē – Ralfs Bērziņš ar Andi Andrejonoku nefinišēja jauniešu ieskaitē, savukārt Kristens Putins ar Imantu Marcinkēviču ieņēma 7.vietu pie junioriem. Putins/Marcinkēvičs pirmajā braucienā uzrādīja 5.labāko laiku, savukārt otrajā bija 12.vietā. Uzvarēja Florians Grubers un Simons Kaincvalders no Itālijas.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.02.09. 9781
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK