LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Caucei 11. vieta 6. Viessmann Pasaules kausa posmā, dubultuzvara Vācijai

Sestdien, 14. janvārī, Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisinājas VIESSMANN Pasaules kausa 6.posma sacensības kamaniņu sportā sievietēm.



Dubultuzvaru izcīnīja Vācijas sportistes. Natālija Geisenbergere (1:23,485) par 0,028 sekundēm apsteidza savu komandas biedreni Tatjanu Hefneri. Trešajā vietā ierindojās Krievijas pārstāve Tatjana Ivanova, kura uzvarētājai zaudēja 0,131 sekundes un pēc pirmā brauciena bija sacensību līdere. Elīza Cauce pēc neveiksmīga pirmā brauciena divu braucienu kopsummā izcīnīja 11.vietu, par 0,698 sekundēm atpaliekot no uzvarētājas, bet Ulla Zirne 12.vietā, zaudējot 0,701 sekundi, bet tikai trīs sekundes tūkstošdaļas aiz E. Cauces. U. Zirne pēc finisa atzina, ka “pirmajā braucienā bija diezgan daudz mazu kļūdu, bet kopumā man ļoti liels prieks. Man ļoti patīk startēt mājās, ir laba atmosfēra. Man prieks arī par to, ka rīt vēl ir sprints priekšā. Iespējas vēl ir.” Kendija Aparjode divu braucienu summā ierindojās 17.vietā (+1,242 sekundes): “Protams, bija stress, bet nesaprotu, kas notika 14. virāžā. Likās, ka forši iešu iekšā, un pēkšņi bortā iegāju, tur vairs neko nevarēja izdarīt. Pasaules Čempionatā jānobrauc labāk, tagad jau ir uzlabojumi, sezonas sākumā galīgi negāja, bet vismaz otro braucienu šodien nobraucu labi. Kopumā gan neesmu apmierināta.”



Svētdien, 15. janvārī, VIESSMANN Pasaules kausa 6.posms turpināsies ar startu vīriešu vieniniekiem, komandu stafetes dalībniekiem un BMW Sprinta 3.Pasaules posma sacensībām. Latviju vīriešu vieninieku sacensībās pārstāvēs Inārs Kivlenieks, Riks Kristens Rozītis, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks.



VIESSMANN Pasaules kausa 6.posma rezultāti būs pieejami pēc katra brauciena www.fil-luge.org un www.kamanas.lv.

2017.01.14. 7012
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK