LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Šici labāko divpadsmintiekā Kēnigzē

6. Viessmann Pasaules kausa posmā Kēnigzē, Vācijā sestdien aizvadītas divnieku ekipāžu un sieviešu sacensības, kur labākie Andris un Juris Šici 12. vietā, Elīza Cauce sešpadsmitā.


Gan sportisti, gan arī izlases treneris Kaspars Dumpis pirms Jaunā gada atzina, ka Kēnigzē vēl sacensībās tiks eksperimentēts ar tehniku. Pēdējos trīs Viessmann Pasaules kausa posmos Oberhofā, Lillehammerē un Siguldā jau notiks cīņa par starta vietām Olimpiskajās spēlēs, tādēļ skaidrībai par kamanām jābūt jau pavisam drīz.


Divnieku ekipāžu sacensībās labākais rezultāts divu braucienu summā Andrim un Jurim Šiciem, kuriem šoreiz 12. vieta. Šajā pozīcijā viņi atradās jau pēc pirmā brauciena, taču ar otrajā braucienā uzrādīto devīto labāko laiku pakāpties neizdevās. Sekundes desmitdaļu lēnāki trasē bija Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuriem 13. vieta, bet Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam 16. vieta.


Uzvaru svinēja vācu duets Tobias Vendls/Tobias Arlts, kuri aiz sevis atstāja savus tautiešus un šīs sezonas absolūtos līderus Toni Egertu/Sašu Benekenu, bronza Robinam Goikem/Dāvidam Gammam.


Dāmu sacensībās, tāpat kā piektdien Nāciju kausā, labākā starp latvietēm Elīza Cauce, kurai 16. vieta. Pēc pirmā brauciena sportiste ierindojās 11. vietā, taču otrajā braucienā 17. labākais laiks. Uzvarētājai vācietei Natālijai Geisenbergerei E. Cauce piekāpās par 1.447 sekundēm. Sudrabs un bronza vēl divām Vācijas sportistēm Dajanai Eitbergerei un Džesikai Tībelai. 19. vieta divu braucienu summā Kendijai Aparjodei, bet 21. vietā Ulla Zirne.


6. Viessmann Pasaules kausa posms svētdien, 7. janvārī, Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV tiešraidē būs vērojams 11:35 un 13:00, kad norisināsies vīriešu braucieni, bet sacensību izskaņā 15:05 komandu stafete.

2018.01.06. 7464
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK