LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Zirne 8. vietā pēc pirmās sacensību dienas Phjončhanā

Pirmdien Phjončhanā aizvadīta trešā sacensību diena kamaniņu sportā, kad pirmo un otro braucienu aizvadīja sievietes. Starp latvietēm labākā pēc pirmajiem diviem braucieniem Ulla Zirne, kura ieņem augsto 8. vietu.


Tāpat kā vīru sacensībās nedēļas nogalē, arī dāmas trasē sagaidīja aukstums un ātrs ledus. Pirmajā braucienā trases rekordu laboja vāciete Natālija Geisenbergere, ko otrajā braucienā vēl par vairāk kā sekundes desmitdaļu izdevās uzlabot amerikānietei Samerai Bričerei.


Ulla Zirne vienīgā no Latvijas sportistēm spēja veikt divus stabilus braucienus. Pēc pirmā brauciena 22 gadus jaunā sportiste ieņēma 9. vietu, savukārt otrajā braucienā uzlaboja savu sniegumu trasē par sešām sekundes simtdaļām, uzrādot septīto labāko laiku. Pirmo divu braucienu summā U. Zirne šobrīd ieņem 8. vietu, līderei vācietei Natālijai Geisenbergerei zaudējot 0.426 sekundes. Sudraba pozīcijā pēc diviem braucieniem atrodas viņas tautiete Dajana Eitbergere, bet 3. vietā Kanādas sportiste Aleksa Goha.


Neveiksmīgs pirmais brauciens izvērtās Elīzai Caucei, kura trases vidū kļūdījās un vairāk reizes ietriecās apmalē, finišējot 25. vietā. Otrajā braucienā sportiste krietni uzlaboja savu sniegumu, uzrādot 10. labāko laiku braucienā un summā paceļoties uz 20. vietu (+1.481).


Arī Kendija Aparjode pirmajā braucienā pieļāva kļūdas trasē, kas rezultējās kritienā, taču finišu sportiste sasniedza 27. vietā. Otrais brauciens K. Aparjodei izdevās labāks un ieņemtā 21. vieta ļāva arī divu braucienu summā pacelties uz 23. pozīciju (+2.576).


Dāmu sacensības noslēgsies otrdien, kad norisināsies trešais un ceturtais brauciens. 


Visu Olimpisko spēļu laiku 24 stundas diennaktī plašāko spēļu translāciju piecos Eurosport kanālos HD kvalitātē iespējams vērot Lattelecom Interaktīvajā TV un lietotnē Shortcut – vienīgajā vietnē Latvijā, kas ļaus spēles vērot mobilajās ierīcēs. Shortcut TV ļauj sekot līdzi spēļu norisei, lai kur arī atrastos – pārbraucienos, viesos, darbā vai jebkur citur Latvijas teritorijā.


Lattelecom Interaktīvajā TV olimpiādi iespējams redzēt piecos Eurosport HD kanālos: Eurosport 1 un Eurosport 2, kas ir iekļauti Oriģinālajā pakā, savukārt īpaši uz olimpiādes laiku veidotie Eurosport 3, Eurosport 4 un Eurosport 5 kanāli ir pieejami Sporta pakā. Shortcut TV pieejami visi pieci Eurosport kanāli – gan pastāvīgie, gan īpaši olimpiādei veidotie.


Kamaniņu sporta programma Olimpiskajās spēlēs (iekavās pēc Latvijas laika):


13. februāris 19:30 - 21:55 sieviešu 3. un 4. brauciens (12:30 - 14:55)
14. februāris 20:20 - 22:25 divvietīgo ekipāžu 1. un 2. brauciens (13:20 - 15:25)
15. februāris 21:30 - 22:45 komandu stafete (14:30 - 15:45)

2018.02.12. 8046
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK