LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sezonas pēdējais Viessmann Pasaules kausa posms norisināsies Sočos

Piektdien Sočos, Krievijā, 2014. gada Olimpisko spēļu mājvietā aizvadītas Nāciju kausa sacensības pirms nedēļas nogalē gaidāmā devītā un sezonas noslēdzošā Viessmann Pasaules kausa posma kamaniņu sportā. Artūrs Dārznieks vienīgas no Latvijas sportistiem startēja Nāciju kausā, kur finišēja piektajā vietā vīru konkurencē.


Startā A. Dārzniekam 12. labākais laiks, taču trases gaitā sportists pamazām rezultātu uzlaboja, ieņemot piekto vietu 15 dalībnieku konkurencē. Uzvarētājam krievam Aleksandram Stepičevam viņš piekāpās par 0.264 sekundēm. Sudrabs amerikānim Takeram Vestam, bet bronza vēl vienam krievu sportistam Stepanam Fedorovam.


Visi pārējie Latvijas izlases sportisti - Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks un Riks Kristens Rozītis jau ir nodrošinājuši starta vietu pamatsacensībās un piektdienas pēcpusdienā aizvadīs pēdējos treniņbraucienus.


Sestdien, 23. februārī, uz starta stāsies divvietīgās ekipāžas un dāmas, bet svētdien, 24. februārī, tiks aizvadītas vīriešu un sprinta sacensības, kā arī komandu stafete, kura tika atcelta februāra sākumā Altenbergā.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā ir iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut. Raidlaiki sestdien no plkst. 9:30 līdz 15:20, bet svētdien no plkst. 8:40 līdz 15:15.

2019.02.22. 5384
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK