LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Jauniešiem un junioriem četras godalgas Pasaules kausa posmos Altenbergā

No 13. līdz 15. decembrim Altenbergā, Vācijā norisinājās trešais un ceturtais junioru Pasaules kausa posms, kā arī piektais jauniešu A Pasaules kausa posms, kur startēja arī vadošie Latvijas jaunie kamaniņu braucēji. Piektajā jauniešu A Pasaules kausa posmā Latvijai zelts un divas sudraba godalgas, kā arī bronza ceturtā junioru Pasaules kausa posma komandu stafetē.


Trešajā Junioru Pasaules kausa posmā vietas labāko sešiniekā izcīnīja visi mūsu juniori. Eduardam Ševicam-Mikeļševicam/Lūkasam Krastam 5. vieta divvietīgo ekipāžu konkurencē, bet starp meitenēm 5. un 6. vieta attiecīgi Elīnai Ievai Vītolai un Sigitai Bērziņai. Gints Bērziņš, kurš pirmoreiz šosezon startēja junioru konkurencē, piedzīvoja kritienu un nefinišēja.


Piektajā jauniešu A Pasaules kausa posmā divvietīgo ekipāžu konkurencē Latvijai dubultuzvara - zelts Kasparam Rinkam/Ardim Liepiņam un sudrabs Krišjānim Brūnam/Vitālijam Jegorovam. Kasparam Rinkam lielisks starts arī individuālajās sacensībās un sudraba godalga. Meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē Viktorijai Ziediņai/Selīnai Zvilnai 10. vieta, savukārt starp jaunietēm A individuāli augstā 8. vieta Frančeskai Bonai. 10. vieta Zanei Kalumai un 13. vieta Justīnei Maskalei.


Ceturtajā Junioru Pasaules kausa posmā Gintam Bērziņam augstā 4. vieta junioru puišu konkurencē, kā arī ceturtā vieta Eduardam Ševicam-Mikeļševicam/Lūkasam Krastam starp divvietīgajām ekipāžām. Meiteņu konkurencē augstā 5. vieta Elīnai Ievai Vītolai, bet 10. vietā Sigita Bērziņa.


Komandu stafetē Latvijas komandas sastāvā startēja Sigita Bērziņa, Gints Bērziņš un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.


Jauniešiem nākamie starti paredzēti pēc mēneša, kad Šveicē tiks aizvadītas trešās Jaunatnes ziemas olimpiskās spēles, savukārt piektais junioru Pasaules kausa posms tiks aizvadīts janvāra beigās.

2019.12.15. 3608
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK