LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Lillehammere uzņems 51. FIL Eiropas čempionātu kamaniņu sportā

Jau šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. janvārī, olimpiskajā Lillehammeres trasē Norvēģijā tiks sadalītas godalgas 51. FIL Eiropas čempionātā kamaniņu sportā, kas paralēli būs arī sezonas piektais Viessmann Pasaules kausa posms.


Sacensības 17. janvārī sāksies ar Nāciju kausu, kurā uz starta stāsies Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Ulla Zirne un Elīna Ieva Vītola. Nāciju kausā startējošajiem sportistiem vēl ir jānodrošina starta vieta pamatsacensībās. Pārējie sportisti, kuriem jau ir garantēta starta vieta Eiropas čempionātā un Viessmann Pasaules kausa posmā pēc Pasaules kausa kopvērtējuma, aizvadīs pēdējo oficiālo treniņu pēc Nāciju kausa.


Sestdien, 18. janvārī, sacensības aizvadīs sievietes un divvietīgās ekipāžas, savukārt svētdien starts vīriem un komandu stafetei.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē TET televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Eiropas čempionāta programma:
Sestdiena
10:50 TIEŠRAIDE 1. brauciens sievietēm
12:15 TIEŠRAIDE 2. brauciens sievietēm
13:40 TIEŠRAIDE 1. brauciens divvietīgajām ekipāžām
15:00 TIEŠRAIDE 2. brauciens divvietīgajām ekipāžām
Svētdiena
10:20 TIEŠRAIDE 1. brauciens vīriešiem
11:55 TIEŠRAIDE 2. brauciens vīriešiem
14:00 TIEŠRAIDE Komandu stafete

2020.01.16. 3513
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK