LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai bronza komandu stafetē Oberhofā

Svētdien Oberhofas trasē Vācijā ar dāmu sacensībām un komandu stafeti noslēdzās sezonas septītais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Otro reizi šosezon Latvijai bronza komandu stafetē, bet individuālajās sacensībās Kendijai Aparjodei augstā sestā vieta.


Dāmu sacensībās K. Aparjode pēc pirmā brauciena ieņēma ceturto vietu, no trijnieka atpaliekot tikai trīs sekundes simtdaļas, taču otrajā braucienā mazliet lēnāks trases laiks un septītais rezultāts, kas summā ļāva noslēgt labāko sešinieku. Uzvara Vācijas sportistei Annai Bereiterei, kura bija 0.273 sekundes ātrāka kā K. Aparjode. Sudrabs krievietei Tatjanai Ivanovai, bet bronza amerikānietei Samerai Bričerei.


Elīza Cauce abos braucienos uzrādīja desmito labāko laiku un summā ieņēma 11. vietu, savukārt Ulla Zirne, kura trasē pieļāva nelielas kļūdas, ar 12. un 16. labāko laiku attiecīgi katrā braucienā ieņēma 12. vietu summā.


Sezonas ceturtajā Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posmā sadarbībā ar BMW Latvijas komandas sastāvā startēja Kendija Aparjode, Inārs Kivlenieks un brāļi Andris un Juris Šici. Visi sportisti aizvadīja stabilus braucienus, uzvarētājiem vāciešiem finišā piekāpjoties par vienu sekundes desmitdaļu, kamēr līdz sudraba godalgai pietrūka trīs sekundes simtdaļas.


Nākamnedēļ gaidām sezonas pārtraukums pirms Pasaules čempionāta, kas 14. līdz 16. februārī norisināsies Sočos, Krievijā, bet sezonas pēdējie divi Viessmann Pasaules kausa posmi februāra otrajā pusē norisināsies Vinterbergā un Kēnigzē.

2020.02.02. 3267
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK