LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

2021. gads iesācies ar Nāciju kausu

 


2021. gada pirmā diena tika aizvadīta ar Nāciju kausu kamaniņu sportā Vācijas trasē, Kēningzē. Kvalifikācijas sacensībās Eberspacher Pasaules kausa piektajam posmam no Latvijas valstvienības piedalījās tikai Artūrs Dārznieks.


Eberspacher Pasaules kausa piektajam posmam startēt pieteikušies 135 kamaniņu braucēji no 22 valstīm. Pirmo reizi šajā sezonā Pasaules kausā piedalīsies arī ASV un Kanādas valstvienību sportisti.


Nāciju kausā Artūram Dārzniekam izdevās izcīnīt 11. vietu [+0.536], kvalificējoties pamatsacesnībām.


Šīs dienas sacensībās pirmais – vācietis Rene Kriss Eislers (Rene Chris Eissler), finišējot 49.490 sekundēs, otrais – krievs Pāvels Repilovs, kas vācietim piekāpās vien 0.002 sekundes, bet trešais – amerikānis Ēriks Džonatans Gustavsons (Eric Jonathan Gustavson) [+0.025].


Sestdien, 2. janvārī pamatsacensībās par godalgām cīnīsies divvietīgās ekipāžas un vīri, tajā sakaitā Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kā arī Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis.


Savukārt svētdien, 3. janvārī uz starta dosies sievietes – Elīza Tīruma un Kendija Aparjode, kā arī norisināsies komandu stafete sadarbībā ar BMW.


Seko līdzi mūsu sportistu gaitām tiešraidē Helio un Shortcut kanālā Best4Sport TV.


Sestdiena, 2. janvāris


11.30 1. brauciens – Divvietīgās ekipāžas
12.50 2. brauciens – Divvietīgās ekipāžas
14.40 1. brauciens – Vīrieši
16.20 2. brauciens – Vīrieši


Svētdiena, 3. janvāris


10.20 1.brauciens – Sievietes
11.45 2.brauciens – Sievietes
13.40 Komandu stafete


 


Foto:Mareks Gaļinovskis/FotoMan.lv


Paldies mūsu atbalstītājiem!


Izglītības un zinātnes ministrijai, Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Olimpiskajai vienībai, Latvijas Sporta federāciju padomei, GTS, TET televīzijai, Siguldas pašvaldībai, Rīgas Tehniskajai universitātei, Ervitex, Goodyear, CityBee, Capital, Peltors, GoPro Latvija, Skrīveru Saldumi, maiznīcai “Flora”, Vēl vairāk saules, Mangaļi, 66 North , Cryo -160, TVNET, EHR, Diena, SestDiena, Inbox.lv un žurnālam “Sports”.


 


 

2021.01.01. 2668
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK