LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Par Valsts kontroles ziņojumu

Atsaucoties uz 2021. gada 28. jūnijā medijos publicēto informāciju par Valsts Kontroles ziņojumu saistībā ar Latvijas Kamaniņu sporta federācijas izlietoto līdzekļu atskaitēm, vēlamies precizēt dažus faktus.


Pamatojoties uz Valsts Kontroles ziņojumu, kas ir pieejams visiem un ar to ir iespējams iepazīties šeit, Latvijas Kamaniņu sporta federācija 2019. gada atskaitē Latvijas Olimpiskajai komitejai (LOK) (īpaši iezīmētie līdzekļi - kamanu akadēmija) un atskaitē Latvijas Sporta federāciju padomei (LSFP) (izdevumi Junioru un jaunatnes ārvalstu komandējumi) ir nodublējusi 1595, – EUR.


Šie līdzekļi (1595,- EUR) ir atgriezti LOK programmā “Īpaši iezīmētie līdzekļi, LOK akadēmija”.
Vēlamies arī atgādināt, ka šī neprecizitāte ir radusies laikā, kad 2019. gada decembrī LKSF grāmatvedības datoram tika veikts kiberuzbrukums, sakriptojot visus grāmatvedības datus. Par šo uzbrukumu tika iesniegts iesniegums Valsts policijā (zemāk pievienota dokumenta kopiju par krimināllietas ierosināšanu).


Diemžēl pēc uzbrukuma neizdevās atjaunot grāmatvedības datus un divu nedēļu laikā bija jāatjauno 12 mēnešos paveiktais darbs, jo ne Valsts ieņēmumu dienests (VID), ne citas iestādes nepagarināja atskaišu un bilances sagatavošanas termiņus.



Pievienotie dokumenti
2021.06.29. 2252
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK