LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Neesmu apmierināta ar savu sniegumu

Reiz kāds treneris jautāja žurnālistiem. Kāpēc jūs sportistiem pēc veiksmīgiem mačiem jautājiet tādus jautājumus, kā, piemēram  -''Vai Tu esi laimīgs/laimīga?''


Loģiski, ka viņš vai viņa ir laimīgs/ga. Kā gan citādi. Rezultāts ir sasniegts. Cilvēkam tādam ir jābūt. Bet vai tā ir vienmēr? Varbūt kādam ar to ir par maz?


Pārdomas par šo tēmu radās pēc nelielās sarunas ar Elīzu Tīrumu, kas šodien Lillehammerē, Viessmann Pasaules kausa izcīņas 1.posmā, izcīnīja 4.vietu.  


'' Es esmu apmierināta ar rezultātu, bet ne ar savu sniegumu. Kamanas, slieces viss pārējais bija ideālā kārtībā. Kliboja mana meistarība. Kļūdas pielaidu gan pirmajā, gan otrajā braucienā. Arī treniņos netiku kārtībā ar trases vidusdaļu (12 virāžu). Tur arī daudz ko zaudēju. Nākošais PK posms notiks Austrijā - Igls trasē, kas nav mana mīļākā trase, jo tā  ir  ''guļamā'' trase. Par to vai spēšu ielausties pirmajā trijniekā ir pāragri runāt, jo šogad šai trasē vēl neesmu bijusi'', stāsta Elīza.


Mums atliek novēlēt veiksmi un priecāties, ka sportisti nav gatavi apstāties pie sasniegtā, bet turpināt ceļu un cīņu pašiem ar sevi.

2013.11.16. 8304
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK