LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Andris un Juris Šici Insbrukā izcīna sudraba medaļu

Pirmā sacensību diena Insbrukas ledus trasē noslēdzās ar divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās piedalījās abi Latvijas dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Andris Šics/Juris Šics.


Pirmajā braucienā izcilu sniegumu trasē parādīja Andris un Juris Šici, kuri finišēja ar labāko rezultātu, austriešus Štoju/Kolleru (Steu/Koller) apsteidzot par 0.001 sekundi. Trešajā vietā pēc pirmā brauciena itāļi Naglers/Malleijeirs (Nagler/Malleier) [+0.042].


Savukārt otra Latvijas ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme pēc pirmā brauciena ierindojās desmitajā vietā.


Otrajā braucienā brāļi Siči veica labu braucienu, bet divu braucienu summā mājiniekiem Štojam/Kolleram (Steu/Koller) piekāpās par 0.022 sekundēm un izcīnīja sudraba godalgu. Bronza – Itālijas duetam Rīderam/Hainsvaldneram (Rieder/Hainzwaldner) [+0.171].


Mārtiņš Bots/Roberts Plūme otro braucienu veica labāk par vienu tūkštošdaļu nekā pirmo un divu braucienu summā izcīnīja desmito vietu [+0.356].


Svētdien, 19. decembrī BMW Sprinta pasaules kausā divvietīgo ekipāžu konkurencē par medaļām turpinās cīnīties abi Latvijas dueti, kā arī vīriešu konkurences pārstāvji Kristers Aparjods un Gints Bērziņš.


Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV un interneta portālā Sportacentrs.com.


Svētdiena, 19. decembris


10.30 Pirmais brauciens – Sievietes
11.55 Otrais brauciens – Sievietes
13.15 BMW Sprinta kauss – Vīri
14.00 BMW Sprinta kauss – Divvietīgās ekipāžas
14.35 BMW Sprinta kauss – Sievietes

2021.12.18. 2232
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK