LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Nāciju kauss Iglsā

Austrijā, Igls trasē, kamaniņbraucēji aizvadījuši Nāciju kausu, kas sportistiem deva iespēju kvalificēties rīt paredzētajam Viessmann Pasaules kausa izcīņas 2.posmam.



Līdzīgi kā pirms nedēļas Norvēģijā, arī šodien Latviju šajās sacensībās pārstāvēja Ulla Zirne, Artūrs Dārznieks, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Pēteris Kalniņš un Oskars Gudramovičs, kam šīs sacensības bija iespēja kvalificēties PK 2.posmam.



Kā zināms, izlases līderi Andris un Juris Šiči, Elīza Tīruma un Mārtiņš Rubenis vietu Viessmann Pasaules kausa izcīņā nodrošinājuši jau pērn, kad Viessmann Pasaules kausa izcīņas pēdējos trīs posmos startēja spēcīgāko sportistu grupā.



Labākais no mūsu vīriem šodien bija Inārs Kivlenieks - 51.014. Arī Kristaps Mauriņš ar rezultātu 51.140, iekļuva pirmajā divdesmitniekā un tiesības startēt PK 2.posmā, bet Artūram Dārzniekam ar rezultātu 51.899 nācās samierināties ar vietu trešajā desmitā un diemžēl arī šoreiz Artūram PK ‘’ ies gar degunu’’.


Mūsu vienīgā dāma, Ulla Zirne, kas startēja šodienas sacensībās, ar rezultātu 40.500, trīsdesmit deviņu dāmu konkurencē izcīnīja 13.vietu un tiesības startēt PK 2.posmā.


Diemžēl divnieku ekipāžai O. Gudramovičam/ P. Kalniņam šodienas starts nepadevās un ekipāžas nespēja kvalificēties rītdienas sacensībām.


Līdz ar to, rīt PK 2.posmā, Latviju pārstāvēs izlases līderi Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis, brāļu Šicu dievnieka ekipāža, kā arī Ulla Zirne, Kristaps Mauriņš un Inārs Kivlenieks.


Rīt sacensības sākas 8:20 pēc vietējā (Austrijas) laika, kad uz starta dosies dāmas. Sacensības tiešraidē jūs variet vērot  šeit



Savukārt ar šodienas sacensību rezultātiem variet iepazīties Latvijas kamaniņu sporta federācijas mājas lapā, sadaļā rezultāti http://luge.lv/lv/results, kā arī Starptautiskās kamaniņu sporta federācijas mājas lapā http://www.fil-luge.org/index.php?id=383&event_id_fk=718&L=

2013.11.22. 9554
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK