LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Bots/Plūme Vinterbergā tūlīt aiz goda pjedestāla

Sestdien, 1. janvārī Eberspacher pasaules kausa sestais posms Vinterbergā iesākās ar divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās par godalgām cīnījās abas Latvijas ekipāžas: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Andris Šics/Juris Šics.


Pirmajā braucienā Andris un Juris Šici trasē devās ar 22. kārtas numuru un, veicot teicamu braucienu ar finiša laiku 43.584 sekundes, ierindojās otrajā vietā. Pirmajā pozīcijā, Šicus apsteidzot par 0.123 sekundēm, vācieši Eggerts/Benekens (Egert/Benecken). Trešajā vietā cits Vācijas duets – Vendls/Arlts (Vendl/Arlt) [+0.206].


Savukārt Mārtiņš Bots/Roberts Plūme braucienu veica bez lielām kļūdām un finišēja ar devīto labāko laiku. [0.335].


Otrajā braucienā Mārtiņš Bots/Roberts Plūme veica labu braucienu un finišēja ar piekto labāko laiku, kas divu braucienu summā duetam ļāva pakāpties par piecām pozīcijām un izcīnīt augsto ceturto vietu, no trešās vietas atpaliekot vien 0.097 sekundes.


Pirmā brauciena pirmie divi labākie divnieki otrajā braucienā piedzīvoja kritienu. Andrim un Jurim Šiciem, piedzīvjot kritienu tieši pirms finiša, izdevās sasniegt pēdējo laika atskaites punktu un divu braucienu summā ierindoties 18. pozīcijā [+3.636]. Savukārt Pirmā brauciena līderi Tonijs Eggerts/Saša Benekens (Toni Eggert/Sasha Benecken) finiša līniju nesasniedza.


Eberspacher pasaules kausa sesto posmu uzvar vācieši Vendls/Arlts [1:27.184]. Otrajā un trešajā vietā austriešu divnieki, attiecīgi, Štojs/Kollers (Steu/Koler) [+0.041] un Muellers/Fraušers (Mueller/Frauscher) [+0.154].


Pirmā sacensību diena noslēgsies ar vīriešu sacensībām, kurās uz starta dosies visi četri latvieši: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis.
Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem, sākot ar 2022. gada janvāri, seko līdzi tiešraidē TV4 un interneta portālā Sportacentrs.com.


Sestdiena, 1. janvāris


13.30 Pirmais brauciens – Vīri
15.05 Otrais brauciens – Vīri


Svētdiena, 2. janvāris


10.30 Pirmais brauciens - Sievietes
11.55 Otrais brauciens – Sievietes
13.50 Komandu stafete



Bots/Plūme Vinterbergā tūlīt aiz goda pjedestāla
Bots/Plūme Vinterbergā tūlīt aiz goda pjedestāla
Bots/Plūme Vinterbergā tūlīt aiz goda pjedestāla
2022.01.01. 2755
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK