LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Nāciju kauss Vintenbergā

Noslēgušies kārtējie sacensību seriāla ''Nāciju kauss'' starti, kas šodien norisinājās Vintenbergas trasē. 


Labākais no Latvijas sportistiem bija Inārs Kivlenieks, kas izcīnot 4.vietu kvalificējās rīt paredzētajam PK 3.posmam. Kristaps Mauriņš ar rezultātu 58.950, ierindojās 18.vietā un arī rīt izies uz starta līnijas. Bet trešais,jaunākais, izlases dalībnieks Artūrs Dārznieks ieņēma 34.vietu un Pasaules kausa izcīņas posmam tomēr nekvalificējās.


Diemžēl mūsu vienīgai sportistei, kas piedalījās šodienas sacensībās, starts bija pagalam neveiksmīgs.  Ulla Zirne uzrādot laiku 58.950sek, sacensību līderei Clukey no ASV zaudēja +1.619sek un ierindojās 26.vietā. Šāds sniegums liedza mūsu sportistei kvalificēties rīt paredzētajām sacensībām. 


 Pēdējās uz starta šodien devās divnieku ekipāžas. Latvija startēja ar Pētera Kalniņa/Oskara Gudramoviča ekipāžu. Savā braucienā puiši uzrādīja laiku - 44.301sek un uzvarētājiem Niccum/Terdiman no ASV zaudējot +0.141sek izcīnīja 3.vietu, kas ļāva kvalificēties Pasaules Kausa 3.posmam.


Līdz ar to, PK 3.posmā, Latvijas vārdu godam aizstāvēs Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Andris Šics, Juris Šics, Pēteris Kalniņš, Oskars Gudramovičs. Un protams arī mūsu treneru un tehnisko darbinieku brigāde.


 


 

2013.11.29. 8810
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK