LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivleniekam kļūda otrajā braucienā un 20. vieta PK posmā

Kļūda otrajā braucienā Pasaules kausa sacensībās Kēnigzē neļāva Latvijas sportistam Ināram Kivleniekam izcīnīt vietu labāko desmitniekā. Pēc ieņemtās 7.vietas pirmajā piegājienā Kivleniekam jāsamierinās ar 20.vietu divu braucienu summā. Vēl viens Latvijas sportists – Mārtiņš Rubenis – šajā PK posmā ierindojās 13.vietā 32 dalībnieku konkurencē.


Sacensību pirmajā braucienā Kivlenieks uzrādīja 7.labāko laiku. Ātrāki par Kivlenieku bija četri vācieši, kā arī pieredzējušais Krievijas sportists Alberts Demčenko un leģendārais Itālijas kamaniņu braucējs Armins Cīgilers. Rubenis pirmajā piegājienā uzrādīja 15.labāko laiku.


Otrajā braucienā Kivlenieks pieļāva kļūdu trases vidusdaļā, kas neļāva būt augstāk par 29.vietu. Summā Latvijas sportistam jāsamierinās ar 20.vietu. Mārtiņš Rubenis otrajā piegājienā uzrādīja 10.labāko laiku, kas summā deva 13.vietu.


Līdzīgi kā pirms nedēļas, arī šajās sacīkstēs visas godalgas saņēma vācieši – par uzvarētāju kļuva Langenhāns, kuram sekoja Felikss Lohs un Davids Millers.


Sestdien Kēnigzē sacensības aizvadīja dāmas, kā arī divnieku ekipāžas. Visaugstāko – 15.vietu – no latviešiem izcīnīja Maija Tīruma. Elīza Tīruma nefinišēja otrajā braucienā, savukārt divnieku ekipāžu sacensībās brāļi Andris un Juris Šici ieņēma 18.vietu, bet Oskars Gudramovičs ar Pēteri Kalniņu otrajā braucienā nefinišēja.


Trešais PK posms jau nākamās nedēļas nogalē Altenbergā, Vācijā.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2012.12.03. 9830
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK