LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas čempionātā startēt pieteikušies 102 sportisti

2022./2023. gada starptautiskā kamaniņu sporta sezona ir oficiāli noslēgusies, bet Latvijas sportistiem priekšā vēl vienas svarīgas sacensības. Latvijas čempionāts un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, trešajā un ceturtajā martā Siguldas Bosbsleja un kamaniņu trasē.

Latvijas čempionātam un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēm startēt pieteikušies 102 sportisti 12 dažādās kategorijās.

Par godalgām cīnīsies visi Latvijas Nacionālās izlases atlēti: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa. Kā arī – Latvijas titulētākais duets Andris Šics/Juris Šics vēl vienu reizi cīnīsies par Latvijas čempionu titulu.

Piektdien, trešajā martā no plkst 15.00 līdz 19.00 norisināsies oficiālie treniņbraucieni, bet sestdien, ceturtajā martā no plkst. 09.00 par godagām cīnīsies vīrieši, sievietes, “Junioru” sievietes un vīrieši, sieviešu un vīriešu divvietīgās ekipāžas, “Junioru” sieviešu un vīriešu divvietīgās ekipāžas, kā arī “Jaunieši A” zēni.

No plkst. 10.30 divus sacensību braucienus aizvadīs “Jaunieši A” meitenes un “Jaunieši B” zēni.

No plkst. 11.30 trasē dosies “Jaunieši A” meiteņu un zēnu divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B” divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B” meitenes, kā arī “Jaunieši C” meitenes un zēni.

Savukārt plkst. 13.45 sacensības tiks noslēgtas ar apbalvošanas ceremoniju, kurā balvas tiks pasniegtas labākajiem Latvijas kamaniņu braucējiem.

 

2023.02.28. 1558
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK