LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Esmu apmierināts ar sasniegto

Vācijā – Kēnigszē trasē ir noslēdzies Viessmann Pasaules kausa izcīņas 6.posms.


Kā pirmie, šodien, uz starta līnijas stājās vairāk kā 30 vīri, kuru starpā bija arī Latvijas kamaniņu braucēji Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš.


Pirmais brauciens veiksmīgāks bija Ināram Kivleniekam, kas finiša līniju šķērsojot pēc 49.640 sekundēm un ierindojās 11.vietā. Kristaps Mauriņš pēc pirmā brauciena ieņēma 24.pozīciju (50.252 sek.). Par sacensību līderi izvirzījās  Felix Loch (Fēlikss Lohs) no Vācijas, kurš finišējot pēc 48.982 sekundēm, uzrādīja jaunu trases rekordu.


Otrais brauciens lielas korekcijas sacensību norisē neieviesa. Inārs, finiša līniju šķērsojot pēc 49.928 sekundēm, otro braucienu veica kā 17.ātrākais un sacensību uzvarētājām Fēliksam Loham (Felix Loch), divu braucienu summā piekāpjoties par 1.302 sekundēm, PK 6.posmā ierindojās 11.vietā. Mūsu otrs sportists Kristaps Mauriņš otrajā braucienā diemžēl nefinišēja un tika diskvalificēts.


Pēc vīru cīņām uz starta līnijas stājās valstu komandas. Latviju šajā stafetē pārstāvēja Elīza Tīruma, Adra un Jura Šicu divnieku ekipāža, kā arī Inārs Kivlenieks.
11 komandu konkurencē Latvijas komanda stafeti veicot 2 minūtē 45.322 sekundēs izcīnīja 6.vietu. Uzvarētājiem vāciešiem mūsu komanda piekāpās par 2.541 sekundēm.


Sazinoties ar Ināru Kivlenieku viņš savu sezonas labāko sniegumu komentēja šādi:’’ Ja sezonas pirmo pusi nodarbojos ar eksperimentiem, lai saprastu, kuras kamanas tad būs tās pareizās, tad šodien bija skaidrs kuras ņemšu. Esmu apmierināts ar rezultātu, bet ne braucieniem. Pielaidu kļūdas. Kas attiecas uz stafeti, tad trasi bojāja lietus, jo veidojās peļķes un konkrēti par savu siengumu varu teikt to, ka šogad nebiju braucis no lejas un tās pirmās virāžas man ‘’kliboja’’.’’

2014.01.05. 8447
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK