LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Par vienu iespēju mazāk.........

Šāds lēmums ir pieņemts pamatojoties uz to, ka Latvijā ir sala un sniega trūkums, tāpēc ziemas sporta sacensību rīkošana nav iespējama. Latvijā salu sola tikai janvāra otrajā pusē, taču pirmo pastāvīgo sniegu tikai februārī. Sagatavot biatlona, distanču un kalnu slēpošanas trases, kā arī slidošanas un hokeja laukumus Ērgļos, tik īsā laikā, nav iespējams. Tāpat jāņem vērā, ka lielākā daļa no dalībniekiem, kas bija plānojuši piedalīties sacensībās, treniņprocesu šajā sezonā nav aizvadījuši pietiekamā apjomā.


Nākamā Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiāde ir plānota 2015.gada 5. un 6.februārī.


1992.gadā Latvijā notika pirmās Latvijas jaunatnes Olimpiskās dienas vasaras sporta veidos, bet pēc diviem gadiem – 1994.gadā, arī ziemas sporta veidos. Tās notika balstoties uz Olimpisko spēļu tradīcijām. Pirmo reizi skolas vecuma sportistiem bija nodrošināta līdzdalība sacensības ar atklāšanas un noslēguma ceremoniju, Olimpiskās lāpas aizdegšanu un Olimpiskā karoga pacelšanu.


2002.gadā Latvijas jaunatnes Olimpiskās dienas pārauga par Latvijas jaunatnes Olimpiādi vasaras un ziemas sporta veidos.

2014.01.07. 8342
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK