LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

No Sočiem ziņo Elīza Tīruma:)

Mums sokas labi. Trēnējamies un pūšamies. Viss kā vajadzīgs. Runājot par mūsu sadzīvi. Mēs dzīvojam vienas mājas vienā stāvā. Mūsu kaimiņi ir austrieši un ukraiņi. Ciematiņā dzīvo kamaniņu braucēji, skeletonisti, bobslejisti un kalnu slēpotāji. Visi esam draudzīgi, smaidīgi un laimīgi, ka esam šeit - šajos lielajos sporta svētkos.


 


Diemžēm MacDonalda cienītājiem šoreiz nepaveicās. :)))))))) Toties varam izbaudīt visādas citādas virtuves. Un arī tā ir sava veida pieredze.


 


Par sacensību garu runājot, jāsaka, ka lēnām sāk parādīties sajūtas, ka esam nevis Pasaules kausa posmā, bet gan Ziemas Olimpiskajās spēlēs. Un taisnība ir tiem sportistiem kas teikuši - to nevar izstāstīt. Tas ir jāizbauda. Un domāju, ka arī nākotnē nekas nemainīsies. Visiem sportistiem sapnis būs Olimpiskās spēles un olimpiskais zelts.


Trase ir forša. Ledus ātrs un ļoti kvalitatīvs. Ir patīkami braukt. Vakar izbaudījām sistēmas treniņu - tas nozīmē, ka startējām no nedaudz zemāka starta. Šodien viss sāksies pa īstam. Seši treniņa braucieni katram un aiziet!!!!!!!!


 


Lai mums izdodas!!!!!!! Un esiet ar mums:)


 



No Sočiem ziņo Elīza Tīruma:)
No Sočiem ziņo Elīza Tīruma:)
No Sočiem ziņo Elīza Tīruma:)
2014.02.05. 11436
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK