LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Esmu lepna par savu meitu

Šodien visai kamaniņu saimei ir liela diena. Mūsu Ulla, kurai pavisam nesen palika 18 gadi un kura pagājušo ziemu debitēja Ziemas Olimpiskajās spēlēs, šodien absolvē Siguldas valsts ģimnāziju.


Draugi, jūs piekritīsiet, ka šī meitene ir pelnījusi mūsu visu aplausus, cieņas apliecinājums un pateicību. (Ja kāds vēl par to šaubās, tad pamēģiniet atcerēties kur jūs paši bijāt savos 18 gados.) Viņa ar savu piemēru parāda, ka var apvienot mācības ar sportu. Ulla iedvesmo mazos cilvēciņus ne tikai trasē, bet arī skolā. Paldies Tev par to, Ulla!


Bet kāda Ulla bija, kad viņa spēra savus pirmos soļu bērnudārzā un skolā? Par to uz sarunu aicinājām Ullas mammu – Aiju Zirni.


- Kāds bija Ullas lielākais nedarbs bērnībā?


- Kad 4 gadu vecumā Ullai bija apnicis pagalmā spēlēties ar citiem bērniem, viņa izdomāja viena pati atnākt pie mammas uz darbu, nevienam nepasakot. Par laimi, viss beidzās veiksmīgi, bet mammai šoks bija pamatīgs, ieraugot pa durvīm, ienākam mazo Ulliņu.


- Lielākais pārsteigums ko Ulla sagādājusi savai ģimenei?


- Patiesībā ir grūti izdalīt kaut ko vienu, jo Ulla vienmēr ir pratusi pārsteigt, gan ar saviem sasniegumiem sportā, mācībās, gan dzimšanas dienu, ziemassvētku, māmiņ dienas apsveikumiem, gan pašas gatavotajiem ēdieniem.


- Kad un kāda bija pirmā piezīme, ko Ulla saņēma skolā?


- Neatminu nevienu piezīmi, bet noteikti jau kāda bija. Atradu 1. klases liecību ar klases audzinātājas raksturojumu (sk pielikumā).


- Par ko Ullas sapņoja kļūt?


- Tās domas jau ik pa laikam mainījās, bet kā vienu no sapņu profesijām noteikti var minēt pārdevēja profesiju, kad pie mājas stūra tika iemēģinātas prasmes, tirgojot garāmgājējiem turpat upeņu krūmā salasītas ogas, un no penāļa iznemtus flomasterus un krāsu zīmuļus, rezultāts - viens pārdots flomasters un 20 santīmi.


- Kādus kulinārijas brīnumus Ulla skolas gados vai bērnībā ir paveikusi?


- Kulinārijas brīnumi tiešām ir īsti brīnumi, jau no mazām dienām, labākie skolotāji – pavārgrāmatas, internets un šad tad mammas un krustmātes padomi. Patiesībā Ulla vienmēr ir bijusi rātns un prātīgs bērns ar nopietnu attieksmi pret daudzām lietām un augstu pienākuma apziņu. Viņa nekad nav taisījusi scēnas veikalā, kad vēlējas, lai viņai nopērk kādu mantu. Ulla ir cilvēks, kurš loti mīl dzīvniekus it sevišķi kaķus un suņus. Arī mūsmājās ieradās pats foršākais kaķēns Keita, jo Ulla nevarēja pieļaut, ka mazo kaķēnu sūta uz jūras skolu.


Es esmu lepna ar savu meitu un ļoti priecājos, ka viņa ir spējusi izturēt šo milzīgo slodzi, jau no 8 gadu vecuma apvienojot mācīšanos skolā ar sportu. Varu teikt tikai vislielāko paldies visiem cilvēkiem, kas viņu ir sapratuši un atbalstījuši.


 



Pievienotie dokumenti


Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
Esmu lepna par savu meitu
2014.06.20. 11189
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK