LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Mācies kopā ar brāļiem Šiciem

Vēl tikai šonedēļ – līdz 25.jūlija pulksten 16:00, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) turpinās studentu uzņemšana un dokumentu pieņemšana pilna laika klātienes bakalaura programmās „Sporta zinātne” un „Fizioterapija”. Šogad reflektantiem ir iespēja pretendēt uz vienu no 130 valsts budžeta apmaksātajām studiju vietām programmā „Sporta zinātne”, bet programma „Fizioterapija” reflektantiem ir pieejama tikai par maksu.


Pirmajā pieteikumu reģistrācijas nedēļa , studijām LSPA pieteikušies 225 studētgribētāji, informē LSPA Uzņemšanas komisijas atbildīgā sekretāre Austra Kurkinaite. Līdz 21.jūija pēcpusdienai studijām "Sporta zinātnē" saņemti 136 topošo studentu pieteikumi, bet "Fizioterapijā" 89 pieteikumi.


Bakalaura programmā „Sporta zinātne” šobrīd īpaši populāras ir kvalifikācijas programmas -sporta veida vecākais treneris un vadītājs sporta jomā, tām seko sporta skolotāja un rekreācijas speciālista kvalifikācija.


LSPA gan bakalaura, gan maģistrantūras, gan 1. līmeņa studijās darbojas rotācijas princips, kura ietvaros katru semestri notiek studiju sekmju izvērtēšana, un valsts budžeta vietas tiek labākajiem studentiem. Līdz ar to, arī iestājoties maksas studiju vietā un studējot ar labām sekmēm, studentam ir iespējas mācības turpināt budžeta vietā.


Foto: Ilmārs Znotiņš/LOK

2014.07.22. 7723
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK