LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Gudramovičam/Kalniņam 2.v. HEBALA Sprinta kausā

Šodien, 16.janvārī, Vācijā, Oberhofas trasē, ar HEBALA sprinta kausu sācies Viessmann Pasaules kausa izcīņas 5.posms kamaniņu sportā.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē, kur spēkiem mērojās 12 ekipāžas, par vietu dalībai Pasaules kausa (PK) pamatsacensībās no Latvijas izlases cīnījās Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš. Brāļi Šici, kā zināms, PK kopvērtējumā ir spēcīgāko ekipāžu grupā un PK kārtējam posmam kvalificējās automātiski.


P.Kalniņš/O. Gudramovičs savu braucienu veica 44.496 sekundēs, tādejādi sacensībās izcīnot 2. vietu un iegūstot tiesības startēt PK 5.posma pamatsacensībās. Sacensību uzvarētājiem Geueke Robin/Gamm David mūsu ekipāža piekāpās par +0.033 sekundēm.


Pēteris Kalniņš stāsta: ’’Ar šodienas braucienu vairāk vai mazāk esam apmierināti. Mēģinām visādas smēres, lai saprastu, kuras būtu tās piemērotākās ne tikai šai trasei, bet arī Siguldai, kad februārī tur notiks Pasaules čempionāts. Runājot par konkurentiem, vislielākās galvas sāpes sagādā vācieši un Krievijas sportisti, bet ārpus trases esam draudzīgi.''



Gudramovičam/Kalniņam 2.v. HEBALA Sprinta kausā
2015.01.16. 9018
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK