LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas komandai teicams sniegums ''Sprinta kausā''

Vācijā, Altenbergas trasē ar ‘’Sprinta kausu’’ noslēdzās Viessmann Pasaules kausa (PK) izcīņas 8. posma pamatsacensības kamaniņu sportā.


‘’Sprinta kausā’’startēja 15 spēcīgākie sportisti starp vīriem un dāmām, kā arī 15 spēcīgākās divvietīgās ekipāžas.


Vīru konkurencē no Latvijas startēja Artūrs Dārznieks un Inārs Kivlenieks. Bet divvietīgo ekipāžu konkurencē uz starta devās abas mūsu pieaugušo izlases ekipāžas – Andris Šics/ Juris Šics kā arī Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš. Dāmu konkurencē ‘’Sprinta kausā’’startēja arī Ulla Zirne.


Vīru ieskaitē augsto trešo vietu izcīnīja Inārs Kivlenieks, kurš finiša līniju šķērsoja pēc 32.995 sekundēm. Uzvarētājam Felix Loch no Vācijas piekāpjoties vien 0.169 sekundes. Artūram Dārzniekam finišejot pēc 33.355 sekundēm un uzvarētājam piekāpjoties par 0.529 sekundēm nācās samierināties ar 14.pozīciju.


Ulla Zirne finiša līniju šķērsoja pēc 38.181 sekundēm un līdzīgi kā pamatsacensībās arī ‘’Sprinta kausā ‘’ izcīnīja 14.vietu. Par sacensību uzvarētāju tika atzīta Hamlin Erin (USA). PK līdere Geisenberger palika trešajā vietā.


Divvietīgā ekipāža Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš finišēja pēc 28.153 sekundēm. ‘’Sprinta kausa’’ieguvējiem Eggert/Benecken no Vācijas piekāpjoties par 0.363 sekundēm Gudramovičs/Kalniņš sacensībās izcīnīja 11. vietu. Otra Latvijas ekipāžas Andris Šics/Juris Šics savu braucienu veica 27.817 sekundēs un sacensībās izcīja 2.vietu piekāpjoties vien Eggert/Benecken (GER), un aiz sevis atstājot otru Vācijas ekipāžu Wendl/Arlt.

2015.02.22. 7529
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK