LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sporto un mācies vienlaicīgi

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) piedāvā iespēju studēt sportistiem, izmantojot īpašās budžeta vietas 1. līmeņa augstākās profesionālās izglītības (koledžas) studiju programmās, bakalaura vai maģistra studiju programmās (izņemot RTU Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes studiju programmās).


2015./2016. studiju gadā konkursa kārtībā kopumā tiks piešķirtas 20 budžeta vietas sportistiem.


Uz budžeta vietu studijām RTU var pretendēt, ja kandidāts atbilst šādiem nosacījumiem:


1. Vismaz piecus gadus konkrēta komandu sporta veida spēlētājs;


2. Latvijas izlases kandidāts vai Latvijas izlases dalībnieks individuālajos sporta veidos;


3. Vidējā atzīme ne zemāka par 7,0 iepriekšējā izglītības līmenī;


4. Aktīva iesaistīšanās atbilstošo sporta federāciju rīkotajās aktivitātēs.


Lai kandidētu uz RTU budžeta vietu, lūgums līdz 12. jūnijam atsūtīt dokumentu kopijas uz e-pastu sportaklubs@rtu.lv, vai arī nodot tās darba dienās no plkst. 9 līdz plkst. 17 RTU Sporta centrā, Ranķa dambī 24a, Rīgā. Dokumentu oriģināli jāuzrāda, ierodoties uz pārrunām, kas tiks organizētas ar kandidātiem.


Iesnieguma forma pieejama RTU mājaslapā. Vidējās izglītības iestāžu absolventiem jāpievieno atestāts, bet tiem, kuri absolvēs vidusskolu šogad, jāpievieno 11. klases liecības un 12. klases pirmā semestra liecība. Koledžas un bakalaura programmu absolventiem – diploms un tā pielikums. Iesniedzamo dokumentu paketei jāpievieno arī motivācijas vēstule, kurā jāpamato, kāpēc kandidāts vēlas studēt RTU, pieminot savus sasniegumus sportā un citās ārpus mācību un sporta aktivitātēs (piedalīšanās mācību olimpiādēs, iesaistīšanās skolēnu un/vai studentu pašpārvaldēs u.c.). Dokumentiem nepieciešams pievienot arī pases kopiju (atvērums, kurā redzams personas kods).


RTU budžeta vietu ieguvējus paziņosim 25. jūnijā.


Tāpat laipni aicinām pieteikties valsts apmaksātām budžeta vietām studijām RTU. Elektroniskā pieteikšanās studijām RTU sākas 25. jūnijā. Pieteikšanās un dokumentu uzrādīšana pieņemšanas punktos no 1. līdz 7. jūlijam. Vairāk par 2015. gada uzņemšanu studijām RTU: http://ej.uz/wyfr.

2015.05.25. 7206
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK