LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Riks Kristens Rozītis apmierināts ar tehniku un savu gatavību jaunajai sezonai

Ir pāgājusi nedēļa, kopš nacionālā izlase devusies uz četrām Eiropas trasēm, lai ar tām iepazītos pirms jaunās Viessmann Pasaules kausa izcīņas uzsākšanas. Sportistu galvenais uzdevums ir atsauk atmiņā ne tikai tās sajūtas, kas nepieciešamas katrai virāžai, bet arī testēt jauno tehniku, lai rastu skaidrību, kas tajā jāpamaina vai jāpieregulē.


Viens no jaunākajiem izlases dalībniekiem Riks Kristens Rozītis pēc Igls trasē pavadītajiem treniņiem atzina, ka pateicoties siltajiem laika apstākļiem trase neesot bijusi īpaši ātra, bet tas neesot traucējis testēt tehniku. Savukārt Oberhofas trase, kurā komanda atrodas šobrīd, esot sagatavota augstā līmenī - ātra ar ļoti kvalitatīvu ledu. Tas jaunajam sportistam ļāvis uzrādīt personīgos rekordus jau pirmajā braucienā.


No Oberhofas 06.11.2015 komanda dosies uz Vintenbergu, kurā trenēsies līdz 09.11.2015, kad pārcelsies uz Altenbergu un uzturēsies tajā līdz 12.11.2015. Pēc šīs trases iepazīšanas nacionālā izlase atgriezīsies mājās nelielā atpūtā, lai 28.11.2015 uzsāktu dalību Viessmann Pasaules kausa izcīņā. Pirmais Viessmann Pasaules kausa posms notiks Austrijā Igls trasē.

2015.11.04. 7382
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK