LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Artūrs Dārznieks 2015./2016. gada sezonu sāk ar bronzas godalgu Nāciju kausā

Šodien, Austrijā, Igls trasē ar Nācija kausa izcīņu, kura vienlaikus ir atlases sacensības Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensībām, sākas 2015./2016. gada starptautisko sacensību sezona kamaniņu sportā.


No Latvijas sportistiem šodienas sacensībās startē Elīza Cauce, Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks un izlases jaunpienācēji - divvietīgā ekipāža Kristens Putins/ Kārlis Krišs Matuzels. Inārs Kivlenieks, kā arī divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš pēc FIL reitinga ierindojas 12 spēcīgāko sportistu/ ekipāžu vidū un Viessmann Pasaules kausa izcīņas 1. posmam kvalificējas automātiski. Kā zināms uz šo posmu izlasei nepievienojās Ulla Zirne un Riks Kristens Rozītis.


Ar izcīnītu bronzas medaļu un vietu Viesmann Pasaules kausa 1.posma pamatsacensībās sezonu šodien uzsāka Artūrs Dārznieks. Kristaps Mauriņš finišēja 14.vietā un arī kvalificējās Viessmann PK. 1.posma pamatsacensībām. Līdz ar to, Viessmann PK 1.posmā Latviju pārstāvēs trīs atlēti - Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks.



Artūrs Dārznieks 2015./2016. gada sezonu sāk ar bronzas godalgu Nāciju kausā
2015.11.27. 9806
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK