LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Elīza Cauce: ''Man izdevās izlabot vakar pieļautās kļūdas.''

Šodien, 28.novembrī, Austrijā Igls trasē sākās Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensības kamaniņu sportā. Latviju šajā posmā pārstāv desmit atlēti – Elīza Cauce, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks un divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš kā arī izlases jaunpienācēji Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels.


Kā pirmās trasē devās 24 dāmas starp kurā bijā arī Latvijas izlases pārstāve Elīza Cauce. Kā jau tas bija gaidām, tad sacensību sākumā līderu pozīcijas ieņēma Vācijas un Kanādas atlētes. Mūsu Elīza pēc pirmā brauciena, kurā uzrādīja laiku 40.173 sekundes ierindojās devītajā pozīcijā. Otrajā braucienā Elīza nedaudz uzlabo savu sniegumu - 40.135 sekundes un sestā vieta. Divu braucienu summā viņai izdodas uzrādīt laiku 1minūte 20.308 sekundes un Viessmann Pasaules kausa 1.posmā izcīnīt 8.vietu. Sacensību uzvarētājai Vācijas sportistei Eitberger Dajana Elīza piekāpās par 0.513 sekundēm.


Elīza Cauce šodienas sacensības komentējot stāsta: ''Šodien man izdevās izlabot vakar pieļautās kļūdas un esmu apmierināta ar savu rezultātu. Runājot par sezonu jāsaka, ka līderu pieciniekā noteikti būs vācietes, amerikānietes un arī Kanādas sportistes. Latvijai ideālā variantā redzu vietu sešiniekā, bet desmitnieks noteikti būs.''

2015.11.28. 8239
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK