LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

"Esmu apmierināts ar otro braucienu un fizisko kondīciju,'' pēc starta PK 1.posmā saka Inārs Kivlenieks

Šodien, 29.novembrī, Austrijā Igls trasē turpinās Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensības kamaniņu sportā.


Pirmie uz starta izgāja 32 vīri, starp kuriem arī Latvijas pārstāvji Inārs Kivlenieks, kurš pamatsacensībām kvalificējās automātiski un Kristaps Mauriņš ar Artūru Dārznieku, kuri piektdien veiksmīgi startēja Nāciju kausā, tādejādi kvalificējoties PK pamatsacensībām.


Pa galam neveiksmīgs pirmais brauciens izvērtās Kristapam Mauriņam, kurš braucienu veica 50.671 sekundēs, bet vēlāk tika diskvalificēts, jo pie svēršanās atklājās, ka Kristapam ir 100gr vairāk svara kā atļauj noteikumi.


Kristaps Mauriņš: ’’Man kopsvarā bija 2kg rezervē, nospiedu sarkano. Saskaitot ekipējuma svaru un kamanas svaru, varēja būt 27kg. Man bija 27,1kg.’’


Artūrs Dārznieks pirmajā braucienā finišēja pēc 50.498 sekundēm un ierindojās 12.pozīcijā. Savukārt vispieredzējušākais izlases dalībnieks Inārs Kivlenieks savu pirmo braucienu veica 50.596 sekundēs un pēc pirmā brauciena bija 14.vietā. Par sacensību līderi izvirzījās Fischnaller Dominik no Itālijas, kurš finišēja pēc 50.263 sekundēm. Diskvalifikācijā iedzīvojās arī pagājušās sezonas līderis Loch Felix no Vācijas, kurš atļauto svaru pārsniedzis par 400 gr.


Otro braucienu Inārs Kivlenieks veica 50.511 sekundēs, tādejādi nedaudz uzlabojot savu sniegumu un divu braucienu summā uzrādīja laiku 1minūte 41.107 sekundes. Arī Artūram Dārzniekam otrais brauciens nebija veiksmīgāks - 50.563 sekundes. Divu braucienu summā Artūrs uzrādīja laiku 1minūte 41.1061 sekundes. Viessmann Pasaules kausa 1.posmā mūsu puiši attiecīgi ierindojās 11.,13.vietās, bet par uzvarētāju tika atzīts pirmā brauciena līderis Fischnaller Dominik no Itālijas.


Inārs Kivlenieks: ''Esmu apmierināts ar otro braucienu un fizisko kondīciju. Sacensībās braucu ar jauno kamanu. Uz nākošajām sacensībām plānoju šo to pamainīt, jo trases lejas daļā zūd ātrums. Līdz trases vidum turos starp labāko trijnieku un tad sāk zust ātrums. Meklēšu risinājumus, lai tā nebūtu.''

2015.11.29. 7097
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK