LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics un Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels kvalificējas Viessmann PK 5.posmam

Veiksmīgs starts '' Nāciju kausā '' šodien arī divvietīgajām ekipāžām. Viessmann Pasaules kausa izcīņas 5.posma pamatsacenībās Latviju pārstāvēs visas trīs ekipāžas - Oskars Gudramovičs/ Pēteris Kalniņš, kuri sacensībām kvalificējās automātiski, Andris Šics/Juris Šičs, kuri šodien izcīnīja uzvaru ''Nāciju kausā'' un izlases jaunpienācēji Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels, kuri šodien izcīnīja piekto vietu.


 


 Putins Kristens &Matuzels Kārlis: “10 baļļu sistēmā mēs varētu novērtēt mūsu braucienu uz 8. Kas pietrūka, tas noteikti ir siltuma. Esam apmierināti ar ātrumu trasē, bet noteikti neesam apmierināti ar rezultātu, - mūsu ambīcijas ir daudz augstākas.”


Šics Andris & Šics Juris: “Protams, kā sacensībās parasti dažas kļūdiņas bija, bet kopumā esam apmierināti ar braucienu. Mājas trasē ir tāda īpaša sajūta. Rīt būs sacensībās spēcīgākajā grupā, tad jau redzēsim, kā mums ies."


AUT Sieu Thomas & Koller Lorenz: “Brauciens nebija labs. Mums bija vairākas nelielas problēmas trases garumā. Siguldas trase vispār ir ļoti grūta.”

2016.01.08. 7242
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK