LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viessmann PK 6.posma pamatsacensībās startēsim pilnā sastāvā

Oberhofas trasē (Vācija) ar Nācija kausa izcīņu, kas vienlaikus ir cīņa par vietu pamatsacensībās, sācies Viessmann Pasaules kausa izcīņas 6.posms kamaniņu sportā.Šodien startējušie Latvijas izlases sportisti pārvarēja barjeru un kvalificējās pamatsacensībām.


Dāmu konkurecē starp 19 atlētēm bija arī Ulla Zirne, kura izcīnīja 5.vietu (42,317 sek.). Pirmās vietas ieguvējai krievietei Jekaterinai Baturinai zaudējot 0,387 sekundes.Kā zināms Elīza Cauce startē spēcīgāko sportistu grupā un pamatsacensībām kvalificējas automātiski.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē no Latvijas spēkiem mērojās Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels, kuri šodien izcīnīja 6.vietu. Brāļu, Andra un Jura Šicu, kā arī Oskars Gudramovičs/Peteris Kalniņš ekipāžas līdzīgi kā Elīza un vīru konkurencē Inārs Kivlenieks un Riks Kristens Rozītis pamatsacensībām kvalificējās automātiski.


Vīriešu konkurencē 12.vietu ieguva Kristaps Mauriņš, bet 18. pozīcijā 30 dalībnieku konkurencē ierindojās Artūrs Dārznieks. Ātrākais bija mājinieks Toni Grefe, kurš finišēja pēc 43,723 sekundēm, Mauriņu un Dārznieku apsteidzot par attiecīgi 0,384 un 0,514 sekundēm. 


Rīt sacensības turpināsies ar vīru un dāmu startiem Viessmann PK pamatsacensbībās, bet svētdien spēkiem mērosies divvietīgās ekipāžas un notiks Sprinta kauss. 

2016.01.15. 7346
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK