LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Arī Elīza Cauce izcīna 5.vietu 46.FIL Pasaules čempionātā

46. FIL Pasaules čempionātā ir sadalītas medaļas arī dāmu konkurencē. No Latvijas startēja divas sportistes - Elīza Cauce un Ulla Zirne.


Labāk šodien veicās Elīzai Caucei, kura pēc pirmā brauciena ierindojās 6.vietā un varēja veikt vēl vienu braucienu. Otrajā braucienā Elīzai 4 ātrākais laiks un divu braucienu summā uzrādot laiku 1minūte 41.154 sekundes Elīza izcīnīja 5.vietu. Par Pasaules čempioni šajā sezonā tika atzīta sezonas līdere, mājiniece Geisenberger Natalie, kura divu braucienu summā uzrādīja laiku 1minūte 40.799 sekundes. Elīza jaunajai čempionei piekāpās par 0.355 sekundēm.


Diemžēl Ullai Zirnei pirmais mēģinājums nebija tik labs, lai atlēte iekļūtu to 20 sportistu vidū, kuras var veikt vēl vienu braucienu un 46.FIL Pasaules čempionātā ierindojās 37.vietā.


Rīt sacensības turpināsies ar vīru startu, kur starp 42 atlētiem būs arī Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks. Pēc šī medaļu komplekta sadalīšanas sāksies '' komandu stafete''. Tiešraidē sacensības variet vērot tv kanālā Best4sport (Lattelecom tīklā)

2016.01.30. 7309
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK