LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

6. septembrī Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmija ar svinīgu pasākumu un salidojumu atzīmēs augstskolas 95. gadadienu

6. SEPTEMBRĪ LATVIJAS SPORTA PEDAGOĢIJAS AKADĒMIJA AR SVINĪGU PASĀKUMU UN SALIDOJUMU ATZĪMĒS AUGSTSKOLAS 95. GADADIENU



Šogad aprit 95 gadi kopš Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) uzņemti pirmie studenti – topošie dažādu kvalifikāciju sporta speciālisti. Par godu LSPA jubilejai, 6. septembrī, uz jubilejas svinībām un salidojumu Dailes teātrī (Rīgā, Brīvības ielā 75) ieradīsies Akadēmijas darbinieki, mācībspēki, absolventi, valsts amatpersonas, partneri un draugi, kuru darbs veicinājis Augstskolas tālāku attīstību un izaugsmi.



LSPA rektors, profesors Jānis Žīdens norāda, ka: “Akadēmija ir viena no vecākajām un tradīcijām bagātākajām Latvijas augstskolām, kas savu darbību sākusi 1921.gadā. Man ir īpašs gandarījums, ka vienlaicīgi ar tradīciju saglabāšanu un ievērošanu LSPA ir arī mūsdienīga savā attīstībā, atvērta jauninājumiem, izaugsmei un sadarbībai.”
Jubilejas svinības, otrdien - 6. septembrī, sakrīt ar augstskolas dibināšanas datumu – 1921. gada 6. septembri. Lai atzīmētu šo vēsturisko dienu, pulksten 16.00, Dailes teātrī notiks svinīgs pasākums un muzikālie priekšnesumi, kopīgi atceroties LSPA attīstības vēsturi, svarīgākos notikumus un akadēmijas izglītībā, zinātnē un sporta attīstībā paveikto; pasniedzot apbalvojumus un saņemot apsveikumus.



Pēc svinīgās daļas pasākums Dailes teātrī turpināsies neformālākā gaisotnē. LSPA absolventiem būs kopīga sanākšana salidojumā, kas sāksies pulksten 19:30, teātra telpās, kur paredzētas gan oficiālas uzrunas un apsveikumi, gan Latvijā labi zināmu mūziķu uzstāšanās.



LSPA 95 gadu jubilejas svinību orientējošā programma:


15.00-16.00 – viesu ierašanās


16:00 – svinīgais pasākums ar apsveikumiem, apbalvojumu pasniegšana un muzikālie priekšnesumi (Dailes teātra Lielā zāle)


19:30 – svinību saviesīgā daļa un absolventu salidojums (Dailes teātra telpas).


Ielūgumus iespējams iegādāties Akadēmijas kancelejā, katru darba dienu, no pulksten 9:00 – 15:00, (Rīgā, Brīvības gatvē 333, 2.stāvā, 200.telpā, tālrunis uzziņām 67543410).


Informāciju sagatavoja:
LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja
Ilze Āķe-Vīksne, 29445209
ilze.ake@lspa.lv

2016.08.31. 7053
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK