LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

V.I.P. (Veiksme. Intuīcija. Prāts.) erudīcijas spēle LKSF pret Inchcape BM auto

Nepaguvi noskatīties V.I.P. (Veiksme. Intuīcija. Prāts.) erudīcijas spēli LTV1 kanālā, kur spēkiem mērojās LKSF un Inchcape BM auto? To tagad vari izdarīt šeit: https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/10.10.2016-tv-spele-vip.id81707/ 


Šajā reizē Uģis Joksts spēles laukumā sagaidīs divas komandas, kas uz spēli nākušas ar vēlmi startēt viena pret otru. Latvijas Kamaniņu sporta federācijas komandu vadīs kapteine, kādreiz sportiste, trenere Maija Tīruma, bet viņu pretinieki būs «Inchcape BM auto» komanda ar kapteini, «BMW auto» cenu un produktu speciālistu, Artūru Virbuli. Spēles vadītājs komandām jautās ne tikai par auto vai kamaniņsportu, būs jāmeklē atbildes arī uz jautājumiem par planētām, džezu, pat saldējumu un vientulību.


Komandu dalībnieki:


Maija Tīruma, komandas kapteine, pēc aktīvām sportistes gaitām kamaniņsportā strādājusi par treneri Francijā, sports joprojām aktuāls , šobrīd strādājot Kamaniņu sporta federācijā, brīvajā laikā braucot ar velosipēdu, ziemā sniega dēli, patīk adīšana, ceļošana un viss, kas rada pozitīvas emocijas.


Atis Strenga, kapteines kolēģis, Latvijas kamaniņu sporta federācijas prezidents, reiz arī kamaniņbraucējs un treneris. Patīk izaicinājumi un azarts, par kādu uzskata arī šo spēli, pieļauj, ka jautājums, kas citiem ir elementārs šai komandai varētu arī būt “cietais rieksts’’


Riks Kristens Rozītis, Latvijas kamaniņu Sporta izlases dalībnieks. Kā jau siguldietim pašsaprotami - kopš desmit gadu vecuma nodarbojies ar kamaniņbraukšanu. Veiksmīgs sportā bijis jauniešu periods ar sudraba godalgu 2012. gada Ziemas jaunatnes Olimpiskajās spēlēs, ir Latvijas čempions kamaniņsportā, nu laiks jauniem sasniegumiem.


Artūrs Virbulis, Inchcape BM Auto cenu un produktu speciālists, iegūta augstākā izglītība Sociālajās zinātnēs, vaļasprieki ir autosports un atpūta ar draugiem, kas ierasti apvienota ar autosporta pasākumiem. Arī intereses saistās ar auto un autosportu, bet seko līdzi arī klasiskajiem sporta veidiem.


Mārtiņš Geršmanis, kapteiņa kolēģis Inchcape BM Auto, tiešie pienākumi ir BMW produktu speciālists, dzīves vieta Rīga, augstākā izglītība, interesē, protams, auto un arī arhitektūra, bet brīvbrīžos aizrāvies ar sudoku mīklām.


Uģis Nikodemus, Inchcape BM Auto korporatīvo un diplomātisko tirdzniecības darījumu speciālists, vaļaspriekos ir dažādas sportiskas aktivitātes -crossfits, futbols, skriešana, braukšana ar motociklu, patīk mūzika un interesē autosports.

2016.10.10. 7837
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK