LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Anda Upīte izcīna vietu labāko sešiniekā


Vācijas pilsētā Altenbergā no 7. līdz 12. februārim tika aizvadīts 5. Junioru Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, kur augsto sesto vietu izdevās izcīnīt jaunajai un talantīgajai kamaniņu braucējai Andai Upītei.



Junioru sieviešu konkurencē labāko rezultātu no Latvijas Junioru izlases izcīnīja Anda Upīte, kura otrajā braucienā uzrādīja pat trešo labāko laiku, bet divu braucienu summā ierindojās sestajā pozīcijā ar laiku (1:26.188), no līderes un Junioru pasaules čempiones vācietes Džesikas Tiebeles atpaliekot par piecām sekundes desmitdaļām (+0.569). Anda par aizvadīto nedēļu: "Treniņu nedēļā gāja grūti, nevarēju uzķert vienu virāžu, rezultāts ir labs, varēja būt labāks, jo pirmajā braucienā salasīju mazas kļūdas. Pirmo gadu braucu Junioru konkurencē un šis ir mans labākais rezultāts."
Devītajā vietā divu braucienu summā ierindojās Elīna Ieva Vītola ar rezultātu (1:26.337), no līderes atpaliekot septiņas sekundes desmitdaļas (+0.718). Savukārt trešajai Latvijas Junioru izlases atlētei Sigitai Bērziņai pirmajā braucienā izdevās uzrādīt labāko starta rezultātu, bet trases finišā nācās samierināties vien ar 21. pozīciju trases lejasdaļā pieļauto kļūdu dēļ.



Divvietīgo ekipāžu konkurencē labākaiis rezultāts - 12. vieta, Gunāram Bergam/ Ralfam Vanzovičam, savukārt otrs Junioru duets Mārtiņš Bots/ Roberts Plūme, kuriem Pasaules čempionātā izdevās izcīnīt augsto sesto vietu, šajā Pasaules kausa posmā pirmajā braucienā finišēja ar devīto labāko rezultātu, taču otrajā braucienā piedzīvoja kritienu un nefinišēja.



Junioru vīru konkurencē 10. Vieta Lukasam Krastam, kas divu braucienu summā no līdera krieva Jevgēņija Lobejeva atpalika par vairāk nekā sekundi (+1.160), bet 12. pozīciju divu braucienu summā izcīnija Gints Bērziņš (+1.286).

2017.02.13. 8838
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK