LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Ielūgums uz olimpiskās sezonas preses konferenci

Trešdien, 11. oktobrī plkst. 13:00 “Inchcape Motors Latvia” salonā, Dārzciema ielā 64a, Rīgā Latvijas Kamaniņu sporta federācija aicina uz preses konferenci par Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases gatavību un plāniem jaunajai 2017./2018. gada Olimpiskajai sezonai.


Preses konferencē piedalīsies visi Latvijas Nacionālās izlases atlēti, proti, Elīza Cauce, Andris Šics, Juris Šics, Ulla Zirne, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis, Kristaps Mauriņš, Oskars Gudramovičs, Pēteris Kalniņš, Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs, kā arī izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis, Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) prezidents Atis Strenga un Starptautiskās Kamaniņu sporta federācijas (FIL) Viceprezidents tehniskajos jautājumos mākslīgajā trasē Einars Fogelis.


Konferencē piedalīsies arī LKSF galvenā atbalstītāja “Inchape Motors Latvia” BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis, Latvijas kultūras ministre Dace Melbārde saistībā ar projektu “Latvija 100”, kā arī mūsu sadarbības partnera “Lattelecom” valdes loceklis un galvenais tehnoloģiju direktors Uldis Tatarčuks un “Magnetic Latvia” pārstāvis, LIAA direktors Andris Ozols.


Latvijas izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis informēs par galvenajiem sezonas plāniem un kvalifikāciju Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm, par gaidāmo Eiropas čempionātu Siguldā, kas ir arī noslēdzošais Viessmann Pasaules kausa posms pirms 2018. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, Dienvidkorejā un, protams, arī par gatavošanos četrgades svarīgākajām sacensībām – Olimpiskajām spēlēm.


Pārstāvji no “Inchape Motors Latvia”, “Magnetic Latvia”, “Lattelecom” un “Latvija 100” stāstīs par sadarbību ar Latvijas Nacionālo kamaniņu sporta izlasi.


Lūgums žurnālistiem savu dalību preses konferencē apstiprināt līdz 10. oktobrim, sūtot e-pastu uz kamanas.sa@latnet.lv vai pa tālruni 27534072.

2017.10.06. 7225
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK