LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Caucei un Rozītim TOP3 Nāciju kausā Kalgarī

Viessmann Pasaules kausa izcīņa 8. un 9. decembrī turpināsies Kalgarī, Kanādā, kur norisināsies 4. Viessmann Pasaules kausa posms un 3. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms kopā ar BMW. Nāciju kausā piektdien uzvara Rikam Kristenam Rozītim, bronza Elīzai Caucei, bet kopā pamatsacensībām kvalificējušies 7 sportisti.


Vīru konkurencē vislabāko braucienu aizvadīja Riks Kristens Rozītis, tuvāko sekotāju amerikāni Takeru Vestu apsteidzot par 0.016 sekundēm. 6. vietā Artūrs Dārznieks, kurš R. K. Rozītim piekāpās par 0.177 sekundēm, taču visu pārējo sešinieku aizņēma mājinieki Kanādas un ASV sportisti.


Inārs Kivlenieks uzrādīja otro labāko starta laiku un vēl trases vidusdaļā šo pozīciju spēja noturēt, taču pēc tam sekoja kļūda, kā dēļ 19. vieta. Kristaps Mauriņš finišēja 23. vietā, abiem sportistiem pamasacensības šoreiz ies secen.


Visas Latvijas pārstāves dāmu konkurencē finišēja labāko sešiniekā. Trešajā vietā Elīza Cauce (+0.026), ceturtā Ulla Zirne (+0.088), bet sestā Kendija Aparjode (+0.210), kas sportistēm garantē vietu 4. Viessmann Pasaules kausa posmā.


Divnieku ekipāžu sacensībās vienā Latvijas ekipāža ar Kristenu Putinu/Imantu Marcinkēviču finišēja 5. vietā, 0.345 sekundes aiz uzvarētājiem mājiniekiem kanādiešiem Tristana Valkera/Džastina Snita, arī nodrošinot starta vietu pamatsacensībās.


Kristers Aparjods, Andris un Juris Šici, kā arī Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš 4. Viessmann Pasaules kausa posmā ir iekļuvuši automātiski pēc iepriekšējo posmu rezultātiem.


Visa junioru izlase (izņemot Kristeru Aparjodu) ir devusies uz 1. un 2. Junioru Pasaules kausa izcīņas posmu, kas no 7. līdz 10. decembrim norisināsies Oberhofā, Vācijā.


4. Viessmann Pasaules kausa posma raidlaiki piektdien, 8. decembrī, tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV no 23:55 līdz 5:20 sestdienas rītā, kad sacentīsies divnieku ekipāžas un vīrieši, bet sestdien, 9. decembrī, no 18:35 līdz 21:00 sievietes, 21:45 līdz 22:50 komandu stafete.

2017.12.08. 7089
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK