LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Zirnei un Kivleniekam TOP3 Nāciju kausā Leikplesidā

Ar Nāciju kausa sacensībām Leikplesidā, ASV sācies 5. Viessmann Pasaules kausa izcīņas posms, kas šogad ir arī noslēdzošais. Labāko trijniekā Ulla Zirne un Inārs Kivlenieks, bet kopā pamatsacensībās startēs 11 Latvijas sportisti.


Dāmu konkurencē Ulla Zirne aizvadīja lielisku braucienu, trases vidusdaļā esot pārliecinoši vadībā, bet finišā 2. vieta, par 0.068 sekundēm piekāpjoties vien itālietei Andrea Veterei. U. Zirne arī uzrādīja lielāko ātrumu trasē. Elīza Caucei arī cīnījās par vietu labāko trijniekā, taču finišā 4. vieta piecas sekundes tūkstošdaļas aiz goda pjedestāla, kas abām sportistēm nodrošina vietu pamatsacensībās. Neveiksmīgs brauciens Kendijai Aparjodei, kura pieļāva lielu kļūdu trases beigu daļā un ierindojās 27. vietā.


Starp vīriem labākais brauciens Ināram Kivleniekam, kurš sasniedza otru lielāko ātrumu trasē un finišēja 3. vietā, 0.291 sekundes aiz uzvarētāja Krieva Semena Pavļičenko. 11. vieta Artūram Dārzniekam, kurš arī aizvadīja stabilu braucienu un trases vidusdaļā vēl cīnījās par labāko sešinieku. 19. un 25. vieta attiecīgi Kristapam Mauriņam un Rikam Kristenam Rozītim, kuriem 5. Viessmann Pasaules kausa posms, kā arī 2. BMW sprinta Pasaules kausa posms ies secen.


Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs 6. vietā divnieku ekipāžu sacensībās, 0.517 sekundes aiz uzvarētājiem itāļiem Kristiana Oberštolca/Patrika Grubera, kas jaunajiem sportistiem nodrošina arī vietu pamatsacensībās.


Starta vietu 5. Viessmann Pasaules kausa posmā jau ir nodrošinājuši Kristers Aparjods, Andris un Juris Šici, kā arī Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.


5. Viessmann Pasaules kausa posma raidlaiki piektdien, 15. decembrī, tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV no 16:55 līdz 22:20, kad sacentīsies divnieku ekipāžas un vīrieši, bet sestdien, 16. decembrī, no 19:00 līdz 21:00, kad norisināsies sprinta sacensības. Sieviešu braucienus būs iespējams vērot atkārtojumā uzreiz pēc sprinta no 21:00 līdz 23:00.

2017.12.15. 6535
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK