LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Šiciem un Kilveniekam TOP15 Leikplesidā

Leikplesidā, ASV piektdien aizvadītas 5. Viessmann Pasaules kausa divnieku ekipāžu un vīriešu sacensības. Andris un Juris Šici šoreiz 11. vietā, bet Ināram Kivleniekam 13. vieta.


Divnieku ekipāžu sacensībās Andris un Juris Šici sarežģītajā Leikplesidas trasē abos braucienos pieļāva teju identisku kļūdu trases vidusdaļā, ietriecoties apmalē un zaudējot ātrumu. Pēc pirmā brauciena brāļi ierindojās 9. vietā, taču otrajā braucienā 12. laiks un summā 11. vieta (+1.353). Kārtējā uzvara šosezon Vācijas duetam Tonijam Egertam/Sašam Benekenam, sudrabs austriešiem Peteram Penzam/Georgam Fišleram, bet bronza kanādiešiem Tristanam Valkeram/Džastinam Snitam.


Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs pirmajā braucienā pašās trases beigās piedzīvoja kritienu un līdz finiša līnijai netika. Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš pēdējā treniņā arī krita un sasitās, tādēļ tika pieņemts lēmums sacensībās nestartēt.


Vīru konkurencē labākais rezultāts starp latviešiem Ināram Kivleniekam, kurš viens no retajiem trasē nepieļāva lielas kļūdas. Pēc pirmā brauciena I. Kivlenieks noslēdza labāko desmitnieku, bet otrajā braucienā un summā 13. vieta (+0.800) un nodrošināta dalība sprinta sacensībās sestdien. Dubultuzvara krievu sportistiem Romānam Repilovam, kurš arī uzstādīja jaunu trases rekordu, un Semenam Pavļičenko, bet 3. vieta amerikāniem Takeram Vestam.


Kristers Aparjods savā debijas reizē Leikplesidas trasē finišēja 19. vietā (+1.269), bet Artūram Dārzniekam 29. vieta (+1.794).


5. Viessmann Pasaules kausa posms noslēgsies sestdien, 16. Decembrī, kad starts sievietēm un sprintam. Raidlaiki tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV 19:00 līdz 21:00, kad norisināsies sprinta sacensības. Sieviešu braucienus būs iespējams vērot atkārtojumā uzreiz pēc sprinta no 21:00 līdz 23:00.

2017.12.15. 6607
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK