LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivlenieks trīspadsmitais, komandu stafetē Latvijai 6. vieta

Ar vīriešu braucieniem un komandu stafeti svētdien Kēnigzē, Vācijā noslēdzies 6. Viessmann Pasaules kausa posms. Starp vīriem Inārs Kivlenieks 13. vietā, bet stafetē Latvijas komanda sestajā vietā.


Vīru sacensībās divu braucienu summā labākais rezultāts Ināram Kivleniekam, kurš uzvarētājam austrietim Volgangam Kindlam piekāpās vien par 0.389 sekundēm un blīvajā rezultātu tabulā ieņēma 13. vietu. Pēc pirmā brauciena I. Kivlenieks atradās 9. pozīcijā, taču aizvadīja lēnāku otro braucienu. Sudrabs vēl vienam Austrijas sportistam Arminam Fraušeram, bet bronza vācietim Ludvigam Johannesam.


22. vietā divu braucienu summā ierindojās Artūrs Dārznieks, kurš ar 14. labāko laiku otrajā braucienā spēja pakāpties no 28. vietas pēc pirmā brauciena. Kristers Aparjods, kurš pirmajā braucienā uzrādīja 17. labāko laiku, otrajā braucienā pieļāva lielas kļūdas trasē, kas summā neļāva pakāpties augstāk par 31. vietu.


Komandu stafetē Latvijas komandas sastāvā startēja Elīza Cauce, Inārs Kivlenieks un Andris un Juris Šici. Sportisti visus etapus veica bez lielām kļūdām, uzvarētājiem itāļiem piekāpjoties par 0.850 sekundēm. Pēc finiša Latvijas komanda atradās trešajā vietā, taču pēc tam piekāpās vēl Austrijai, ASV, kam attiecīgi otrā un trešā vieta, kā arī Kanādai. Vācijas komanda, kura šajā sezonā izcīnījusi uzvaru visos komandu stafetes posmos, šoreiz diskvalificēta.


7. Viessmann Pasaules kausa posms pēc nedēļas, 13. un 14. janvārī, norisināsies Oberhofā, Vācijā. Nākamnedēļ arī starts junioriem, kuri no 11. līdz 14. janvārim aizvadīs 4. un 5. Junioru Pasaules kausa posmu.

2018.01.07. 7152
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK